Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores store udvalg af trykimprægnerede stolper

Når du shopper hos Johannes Fog, har du et bredt sortiment af trykimprægnerede stolper i materialer som fyr at vælge imellem. Træstolperne er imprægnerede og godkendt af Miljøstyrelsen, så du får den bedste kvalitet for pengene. Vi stræber altid efter at servicere vores kunder på den bedste måde. Derfor kan du altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Så tøv ikke med at komme til os, hvis du mangler træstolper til et projekt derhjemme.

Vi gør din hverdag nemmere

Træ som byggemateriale har mange gode egenskaber. Derfor er der visse fordele ved at anvende det. Det er let tilgængeligt og har en god styrke og holdbarhed. Stolper i træ er derfor populære i udendørskonstruktioner, hvis du f.eks. skal bygge et udhus eller opsætte et hegn. Træstolper sættes ofte direkte i jorden, og dermed kan holdbarheden blive forkortet - køb derfor trykimprægnerede stolper, der er modstandsdygtige over for fugten i jorden. På den måde undgår du svampeangreb og råd. Hos os finder du altid et bredt udvalg af træstolper. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Køb trykimprægnerede stolper hos Johannesfog.dk

For at være sikker på, at stolperne er imprægnerede på den rigtige måde, skal du vælge dem, der er mærket med Nordisk Træbeskyttelses Råd (NTR). Der er nemlig forskel på kvaliteten af de forskellige træstolper. Dette mærke beviser, at træet er behandlet korrekt og har en lang holdbarhed. Træstolperne er dermed imprægneret med midler godkendt af Miljøstyrelsen. Desuden er træet til mindst mulig fare for miljø og mennesker. Her hos os finder du altid trykimprægnerede stolper, der er mærket med NTR - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Vær sikker på at få den bedste kvalitet

Vil du investere i træstolper, der er modstandsdygtige og mere holdbare, skal du vælge trykimprægnerede stolper. Disse har været igennem en imprægneringsproces, hvor luft og fugt bliver trukket ud ved hjælp af vakuum. Derefter presser man kemiske stoffer ind i træet under tryk. Dette gøres i store tanke med imprægneringsvæske. Alt dette resulterer i en træstolpe i en rigtig god kvalitet. Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og lad dig inspirere.

Løbende tilbud og bredt udvalg af trykimprægnerede stolper

Vil du modtage de bedste tilbud på trykimprægnerede stolper som en af de første? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt den mest aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan ligeledes finde den online.