Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores store udvalg af rafter samt rafter med bark

Hos Johannes Fog er du altid garanteret den bedste service online som i vores butikker. Vores kunder kan købe produkter i høj kvalitet og får mest muligt for pengene, når de handler hos os. Se eksempelvis vores brede sortiment af rafter samt rafter med bark til gode priser. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler rafter og rafter med bark.

Et hegn, der falder godt ind i omgivelserne

Når man opsætter et hegn af rafter, vender og drejer man alle rafter for at sikre, at de passer sammen - de har nemlig en tyk og en tynd ende. På den måde får man et flot spil i sit hegn. Et hegn af rafter passer godt til både hus og have. Du kan også købe rafter med bark for at give endnu mere spil til dit hegn. Der er altid masser af muligheder, når du shopper rafter med bark hos os. Se vores store udvalg af rafter med bark online. Du får den bedste kvalitet og næsten vedligeholdelsesfrie produkter.

Vi forhandler altid højkvalitetsprodukter

Når du køber granrafter hos os, får du altid et højkvalitetsprodukt. Der er desuden mange gode grunde til at bygge et hegn af granrafter. Bygger du et hegn af granrafter, får du et hegn, der kan holde i ca. 25 år - du får altså en lang holdbarhed pr. krone. Granrafter er desuden naturprodukter og er lavet af nåletræer. I træernes opvækst er der ikke gjort brug af hverken kunstige tilsætningsstoffer, kemikalier eller andre miljøbelastende stoffer. De er desuden blevet påvirket af et minimum af menneskelig indblanding. Du finder altid et stort udvalg af granrafter hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb rafter med bark online hos Johannesfog.dk

Rafter vokser som regel i store skove i bl.a. Rusland, Baltikum og Sverige. Rafter kommer fra stammen fra et lille træ, der står et sted uden særlig meget lys og plads - derfor kan træet ikke vokse sig stort. Derfor vokser de meget langsomt, hvilket resulterer i en tynd stamme uden særlig mange grene. Man fælder træerne for at gøre mere plads til store træer - dette giver samtidig mere næring til disse. For skovejere er rafter et affaldsprodukt, men sådan ser vi det ikke.  Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores udvalg.