Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - trykimprægneret

>

Beklædningbrædder

Se vores brede sortiment af beklædningsbrædder

Vores brede sortiment indeholder beklædningsbrædder i materialer som fyr, der er imprægnerede og godkendt af Miljøstyrelsen. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller alt efter, hvad du ønsker og har behov for. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan derfor altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler beklædningsbrædder.

Lad os gøre din hverdag nemmere

Der findes mange muligheder, når du skal købe beklædningsbrædder. De kan bruges i et væld af sammenhænge. De er eksempelvis gode til kompostholdere, hegn, terrasser, låger og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge dem til. Det vigtigste er, at de holder i mange år. Derfor kan du roligt vælge at bruge dem til dit gør-det-selv-projekt. Skal du f.eks. have beklædt dit hus et vanskeligt tilgængeligt sted, er det en fordel med trykimprægnerede beklædningsbrædder, da imprægneringen giver træet en længere holdbarhed. Hos os finder du altid et bredt udvalg. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Køb beklædningsbrædder online hos Johannesfog.dk

Ved imprægnering af træ trækker man både fugt og luft ud af træet vha. vakuum. Det foregår i store tanke og kaldes en imprægneringsproces. Herefter presser man kemiske stoffer ind i træet under tryk ved at fylde tanken med imprægneringsvæske. Dette giver et mere modstandsdygtigt materiale, der kan holde til lidt af hvert, bl.a. svampeangreb og råd. Når du køber trykimprægnerede beklædningsbrædder, får du altså et materiale i den bedste kvalitet. Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg.

Giv træet god træbeskyttelse

På grund af den kemiske behandling er trykimprægnerede beklædningsbrædder meget vejrbestandige. Dog kan du med fordel se lidt nærmere på vores træolie og maling. Brædderne har nemlig godt af at blive overfladebehandlet. På den måde kan du få det til at passe til andet træværk på huset eller i haven. Giv det maling eller træolie på samme måde som ubehandlet træ - lad dog helst træet tørre to til fire uge efter, du har købt det. Hos os finder du altid et stort udvalg - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Løbende tilbud og bredt udvalg af beklædningsbrædder

Du kan være en af de første til at modtage de bedste tilbud på beklædningsbrædder! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt den mest aktuelle tilbudsavis. Du får den med det samme, den er trykt.