Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Træ - trykimprægneret

Se vores brede udvalg af trykimprægneret træ

Hos Johannes Fog kan du finde et bredt udvalg af trykimprægneret træ i populære træsorter som fyr og gran. De er desuden imprægneret med midler, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Denne type træ kan holde til lidt af hvert. Når du shopper trykimprægneret træ hos os, er du altid garanteret den bedste service - både online og i butikkerne. Tøv derfor ikke med at komme til os.

Gør hverdagen nemmere

Leder du efter træ, der er anvendeligt til en lang række formål, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af trykimprægneret træ. Træ, der er trykimprægneret, er kemisk behandlet og dermed modstandsdygtigt over for biologisk nedbrydning i form af f.eks. svampeangreb eller råd. Desuden har det en længere holdbarhed. Vælg derfor denne type træ, hvis du skal bygge dit nye redskabsskur eller have lagt en træterrasse. Du finder altid et bredt udvalg af produkter hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Køb trykimprægneret træ online hos Johannesfog.dk

Med trykimprægneret træ har du et mere modstandsdygtigt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Det er primært fyrretræ, der har været igennem en imprægneringsproces. Man trækker både luft og fugt ud af træet ved hjælp af vakuum inde i store tanke. Derefter presser man kemiske stoffer ind i træet under tryk ved at fylde tanken med imprægneringsvæske. Kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg

Vær sikker på at få den bedste kvalitet

Der er dog kvalitetsforskel på trykimprægneret træ. Vil du være sikker på, at træet er imprægneret korrekt, skal du vælge det, der er mærket Nordisk Træbeskyttelses Råd (NTR). Dette træ er behandlet korrekt og har en lang holdbarhed. Trykimprægneret træ med dette mærke er imprægneret med midler, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Udover at have den længste holdbarhed er dette træ til mindst mulig fare for mennesker og miljø. Du finder altid disse produkter med mærket NTR hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Løbende tilbud og bredt udvalg af trykimprægneret træ

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på trykimprægneret træ? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du - så snart den er trykt - få tilsendt den aktuelle tilbudsavis. Du finder den ligeledes online.