Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - ubehandlet

>

Terrassebrædder

Se vores store udvalg af ubehandlede terrassebrædder

Hos Johannes Fog har vi et bredt sortiment af ubehandlede terrassebrædder fra populære brands. Du kan få dem i forskellige størrelser og træsorter. Hos os er du garanteret et højkvalitetsprodukt, der er alle pengene værd. Vores dygtige og kompetente personale yder desuden den bedste service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler ubehandlede terrassebrædder.

Nyd din terrasse i mange år

Der findes mange træsorter, når det kommer til ubehandlede terrassebrædder. Er du interesseret i at vide mere om de enkelte, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Du finder brædder i træsorter som ipé, jatoba og lærk, der alle giver din terrasse et flot og naturligt look. Med de rigtige brædder kan du nyde din terrasse i mange år. Et godt råd er at købe terrassebrædder, der har afrundede kanter frem for skarpe kanter - disse er nemmere at behandle. Vi har altid et stort udvalg af ubehandlede terrassebrædder hos os. Du får den bedste kvalitet samt næsten vedligeholdelsesfrie produkter.

Vi forhandler mange populære træsorter

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken træsort, du vælger, når du skal købe ubehandlede terrassebrædder. Vi har eksempelvis et udvalg af brædder i dansk lærk, der er velegnet til terrassebeklædning. Dog vil det i ubehandlet tilstand blive gråligt allerede efter et par måneder. For mange er denne grålige farve dog flot og passende til terrassen. Se også vores udvalg af brædder i ipé. Denne træsort er mørk i farven og afsindigt hårdt. Derfor er det ligeledes yderst velegnet til terrassen. På grund af træets hårdhed skal dit værktøj slibes flere gange, da træet har en høj styrke og hårdhed. Du finder altid et bredt udvalg af ubehandlede terrassebrædder i forskellige træsorter hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb ubehandlede terrassebrædder online hos Johannesfog.dk

Er du interesseret i at købe ubehandlede terrassebrædder, anbefaler vi, at du vælger en hård træsort som f.eks. ipé. Det bør dog behandles med træbeskyttelse, olie eller maling mindst hvert andet år. På den måde forlænges bræddernes holdbarhed og bliver samtidig frisket op. Ønsker du at modtage de bedste tilbud på ubehandlede terrassebrædder, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage den mest aktuelle tilbudsavis - du finder den ligeledes online. Du er også velkommen til at kigge forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg.