Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - ubehandlet

>

Sternbrædder

Se vores brede udvalg af sternbrædder

Vi kan altid tilbyde dig et bredt sortiment af sternbrædder til gode priser. Hos Johannes Fog får du altid den bedste kvalitet for pengene uanset, om du handler online eller i butikkerne - det samme gælder den gode service. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler sternbrædder.

Beskyt dit hus med den rette beklædning

Står du og mangler trykimprægnerede sternbrædder til at beklæde dit stern, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Med dem kan du beskytte dit hus med den rette beklædning. De bruges til at dække tagspærrets ender, og på den måde kan du beskytte huset mod vind og vejr. Vores sternbrædder er trykimprægnerede, og derfor har du en modstandsdygtig og effektiv løsning, hvis du køber dem hos os. Med dem kan du sikre en længere levetid på dit hus. Vi har altid et stort udvalg, som du kan finde her på vores hjemmeside samt i vores butikker.

Vælg den rigtige størrelse dit hus

Ud over at vælge de rigtige sternbrædder er det også essentielt at finde den rette størrelse. Hos os finder du sternbrædder i forskellige størrelser alt efter, hvad du skal bruge. De vigtigste mål du skal bruge, er selve tykkelsen og bredden. Vi har forskellige mål, men uanset hvad skal du være forberedt på at skulle skære dem til alt afhængigt af, hvad de præcise mål er på dit hus. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores dygtige og kompetente personale, der sidder klar til at hjælpe. Du er også velkommen til at kigge lidt videre på vores hjemmeside og få inspiration.

Køb sternbrædder online hos Johannesfog.dk

Når du køber sternbrædder hos os, får du altid et produkt i den bedste kvalitet - det kan vi garantere dig. Derfor kan du trygt komme til os, hvis du vil have det bedste. Sternbrædder er dem, der hører til blandt tagkonstruktionens mest udsatte træværk. Derfor er det vigtigt at købe nogle, der er i ordentlig stand, så du er sikret mod kraftig vind og dårligt vejr. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg. Her står vores kompetente personale klar til at tage imod dig og hjælpe, hvis du skulle få brug for det.