Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - ubehandlet

>

Limtræ

Se vores udvalg af limtræsbjælker

Hos Johannes Fog Trælast & Byggemarked finder du et udvalg af de flotte limtræsbjælker i høj kvalitet. Limtræ kan anvendes til mange forskellige typer bærende konstruktioner så som rammer, broer, bjælker, master med videre. Shop limtræsbjælker til alle former for bærende konstruktioner online her og vi leverer lige til døren. Kig dig omkring på shoppen og se vores store udvalg af både byggematerialer og værktøj i høj kvalitet.

Limtræ er stærkt og modstandsdygtigt

Størstedelen af det limtræ, der sælges i dag bruges til nybyggeri, så som skoler, industribygninger, broer med mere. Inden for de seneste år er limtræ dog blevet så populært et materiale, at det også anvendes til blandt andet legepladser, kirker, parkeringshuse, elmaster og meget mere. Limtræ er samlet og limet op af mange sorterede lameller. Det gør at en evt. fejlvækst i materialet fordeles jævnt over tværsnittet og det giver limtræ en stor styrke. Limtræsbjælker er et meget stærkt men også modstandsdygtigt materiale. F.eks. er det modstandsdygtigt over for brand. Ofte går ild i limtræsbjælker ud af sig selv, med mindre det får en direkte påvirkning af flammer. Det gør limtræsbjælker særdeles velegnede til branddrøje konstruktioner.

Et let materiale

På trods af at limtræ er et meget stærkt materiale, så har det også en lav egenvægt. Det gør bjælkerne særdeles velegnede til store frie spænd i kombination med andre træmaterialer. Den lette vægt gør, at der ofte kan spares kranleje, da de fleste konstruktion med limtræ kan fastmonteres ved hjælp af almindelige lastvognskraner.

Hvorfor vælge limtræ?

Der er mange gode grunde til at vælge limtræ, når der skal bygges. Materialet er som allerede nævnt både stærkt, let og modstandsdygtigt. Derudover får du et materiale, der er let at samle og tildanne. Som en ekstra fordel er materialet isolerende, da varmeledningsevnen er ringe. Det gør produktet behageligt hvad enten det er koldt eller varmt. Limtræsbjælker kan derfor med fordel anvendes til mange forskellige konstruktionsløsninger. Som et eksempel kan man føre en limtræsbjælke igennem en ydermur uden at det giver uønsket varmetab, kondensproblemer eller mørkfarvning af overflader.

Køb dine limtræsbjælker online hos Johannesfog.dk

Du finder altid mange forskellige slags byggematerialer så som limtræsbjælker i forskellige sorteringer hos os. Du er også meget velkommen til at besøge vores Trælast & Byggecenter, hvor du finder dygtige fagfolk, der kan rådgive og vejlede dig omkring dine gør-det-selv-projekter. Du kan også altid finde vores tilbudsavis online, hvis du er på udkig efter nogle gode tilbud til hus og have. Køb limtræsbjælker online hos Johannesfog.dk og vi leverer direkte til døren.