Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Køb lærketræs brædder online hos Johannes Fog

Velkommen hos Johannes Fog Trælast & Byggecenter. Her finder du altid et bredt udvalg af forskellige byggematerialer, træsorter og værktøj. Vi forhandler blandt andet lærketræs brædder i sibirisk lærk fra Wimex, der levere kvalitetsprodukter. Disse brædder er velegnede til brug til terrasser, pergolaer, hegn og eventuelt højbede. Læs mere under hvert enkelt produkt eller kontakt en af vores dygtige fagfolk for flere oplysninger omkring anvendelsesmuligheder for hvert enkelt produkt. Køb lærketræs brædder af Sibirisk lærk online på shoppen her.

Kvalitetsprodukter fra Wimex

Wimex Skagen producerer de flotte lærketræs brædder i sibirisk lærk, som vi forhandler hos Johannes Fog. Wimex blev grundlagt i 1996 i Danmark af H. Viggo Pedersen der med sin håndværksuddannelse og indgående viden omkring indkøb og produktion blev en af de absolutte pionerer indenfor import af Sibirisk lærk. Den største udbredelse af lærk findes i Rusland og især Sibirien har et stort areal med denne trætype. Faktisk er ca. halvdelen af skovarelet i Sibrien dækket af netop lærketræer. Wimex leverer lærketræs brædder i Sibirisk lærk fra de absolut bedste savværker i Sibirien. Produkterne er forædlet i høj kvalitet efter danske mål og standarder. Wimex vælger Sibirisk lærk, der har fysisk overlegne egenskaber på styrke samt den store naturlige modstandsdygtighed overfor råd.

Sibirisk lærk – et grønt alternativ

Vælger du Sibirisk lærk får du et smukt og dekoraktivt materiale, der både er let at vedligeholde og behandle. Det stadig større fokus på miljømæssige løsninger samt myndighedernes stadig strengere miljøkrav har skabt en voksende efterspørgsel på netop lærketræs brædder i Sibirisk lærk. Dette materiale er det logiske grønne valg.

Lærketræs brædder i den bedste kvalitet

Fordelene ved at vælge Wimiex lærketræs brædder i Sibirisk lærk er:

  • den bedste kvalitet til en fair pris.
  • et 199% giftfrit naturprodukt
  • har en mekanisk styrke, der er 30-40% højere end skovfyr
  • har en ovelegen densitet i forhold til gran og fyr
  • er forædlet i Danmark efter danske standarder
  • kan bortafskaffes som almindeligt brændbart affald
  • behøver ikke energikrævende imprægneringer med varme, gas eller væske
  • er forarbejdet af op imod 250 år gamle tæer
  • er vokset i skove, der plejes med genplantning på det højeste niveau i verden
  • indeholder store mængder naturligt harpiks, der er godt for holdbarheden

Køb sibirisk lærk hos Johannesfog.dk

Du finder altid lærketræ brædder i den bedste kvalitet hos os. Besøg også vores Trælast & Byggecenter, hvor du finder dygtige fagfolk, der kan rådgive og vejlede dig omkring dine gør-det-selv-projekter. Du kan også altid finde vores tilbudsavis online, hvis du er på udkig efter nogle gode tilbud til hus og have. Køb lærketræ brædder online hos Johannesfog.dk og vi leverer direkte til døren.