Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - ubehandlet

>

Gulvstrøer

Se vores store udvalg af gulvstrøer

Står du og mangler gulvstrøer, kan du trygt komme til os. Vi har et stort udvalg af gulvstrøer til gode priser og i en god kvalitet. Hos Johannes Fog er du altid sikker på at få noget for pengene, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. Du får desuden den samme gode service online som i vores butikker.

Gør dit gulv form- og retningsstabilt

Vi kan klart anbefale dig at se lidt nærmere på vores udvalg af gulvstrøer. De er med til at garantere en retningsstabil og stærk konstruktion, når du skal lægge gulv. De sørger samtidig for, at der ikke er et spild af materialer. De anvendes på mange typer bærende gulve. Den gode form- og retningsstabilitet kommer af det 3 mm parallelle limede finerlag. Dette finerlag består af langsomt voksende nåletræ og giver masser af styrke. Ved at anvende gulvstrøer får du en stabil og stærk konstruktion - desuden minimeres spild på grund af knaster, revner osv. Du finder altid et stort udvalg hos os. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie.

Den ideelle løsning, når nøjagtighed er nødvendigt

Skal du til at lægge gulv i form af eksempelvis et parketgulv, plankegulv, gulvplader i krydsfiner, gulvspånplader eller noget andet, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af gulvstrøer. Disse kan bruges som underlag og konstruktion. Fordelen ved at anvende gulvstrøer frem for f.eks. reglar og spærtræ er, at krydslimningen er med til at sikre, at strøerne ikke bliver skæve. Vi vil helt sikkert sige, at det er den ideelle løsning, når du skal lægge nyt gulv. De er især nyttige, når nøjagtighed er nødvendigt. Som et ekstra plus sørger de for et lavt og ensartet fugtindhold. Der er masser af muligheder, når du handler hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb gulvstrøer online hos Johannesfog.dk

Hos os kan du få gulvstrøer i forskellige materialer og former alt efter, hvad du har brug for. Vi er næsten sikre på, at du kan finde gulvstrøer, der dækker dine behov. De kan fås i forskellige materialer - du får dog med sikkerhed alle de gode egenskaber uanset hvilket materiale, du vælger. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe og rådgive dig.