Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - ubehandlet

>

Forskalling og støbebrædder

Se vores udvalg af forskallingsbrædder

Velkommen på webshoppen hos Johannes Fog. Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige brædder. Vi har f.eks. et udvalg af forskallingsbrædder i materialerne fyr og gran i de to sorteringer seksta og udskud/forskalling. Læs mere om de forskellige kategorier for træsortering her på siden. Her på siden finder du forskalling og støbebrædder i flere forskellige lænder. Læs mere under hvert enkelt produkt eller kontakt en af vores dygtige fagfolk for flere oplysninger omkring anvendelsesmuligheder for hvert enkelt produkt. Shop forskallingsbrædder til dine gør-det-selv-projekter her.

Udskud eller seksta?

Da træ fra naturens side vokser, som det selv vil, passer det dermed ikke ind i byggebranchens standarder. Derfor bliver de forskellige træbrædder som forskallingsbrædder sorteret i forskellige kategorier ud fra udseendet på træet og kvaliteten. Træ varierer nemlig ekstremt meget. Også inden for samme sort. Gran er derfor ikke bare gran og fyr er ikke bare fyr. Der vil oftest være store forskelle på de forskellige brædders egenskaber og udseende. Kvaliteten og udseendet skabes nemlig ud fra de vækstbetingelser hvert enkelt træ har haft. Vær opmærksom på, at ikke alle slags brædder må bruges til bærende konstruktioner. Er du i tvivl, så kontakt en fagmand. Forskallingsbrædder er inddelt i forskellige sorteringer.

Se de forskellige sorteringer og deres betydninger herunder:

  • Udskud / forskalling dækker over brædder med barkkant og mange knaster
  • Seksta er stykker med knastudfald eller mange knaster
  • Kvinta er stykker mere flere og større knaster
  • U/S er stykker med få og små knaster

Hvad bruges forskallingsbrædder til?

Hos Johannes Fog forhandler vi alle fire typer sortering. Her på siden finder du de to kvaliteter udskud og seksta. Find blandt andet fyr forskalling i flere forskellige længder og tykkelser. Vælg forskallingsbrædder som støbebrædder, forskalling og lignende, der ikke skal være synlige. Vær opmærksom på at netop forskallingsbrædder ikke må anvendes til bærende konstruktioner. Vil du gerne investere i flere forskellige træbrædder, kan du med fordel se lidt nærmere på vores brede sortiment. Du finder altid et bredt udvalg hos os. Vi har mange typer brædder udover de viste forskallingsbrædder her og de fås i den bedste kvalitet til en fair pris.

Køb dine byggematerialer online hos Johannesfog.dk

Du finder altid mange forskellige slags byggematerialer så som forskallingsbrædder i forskellige sorteringer hos os. Du er også meget velkommen til at besøge vores Trælast & Byggecenter, hvor du finder dygtige fagfolk, der kan rådgive og vejlede dig omkring dine gør-det-selv-projekter. Du kan også altid finde vores tilbudsavis online, hvis du er på udkig efter nogle gode tilbud til hus og have. Køb forskallingsbrædder online hos Johannesfog.dk og vi leverer direkte til døren.