Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Tag og tagrender

>

Tagplader

SE VORES UDVALG AF TAGPLADER

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Vi har et stort udvalg af byggematerialer i høj kvalitet fra anerkendte leverandører og brands. Her i denne kategori finder du et udvalg af tagplader i plast, og bølgeplader fra danske Cembrit. Du finder blandet andet Fastlock fra Icopal og trapezplader, der er nemme at bygge med. Køb dine tagplader online og få leveret direkte til døren.

FASTLOCK – TÆT TAG MED ET KLIK

Den danske virksomhed Icopal er Europas førende producent af produkter til beskyttelse af konstruktioner og bygninger – og især tagløsninger. Icopal leverer Fastlock tagplader, der giver dig et tæt tag med et klik. Fastlock er både hurtigt og utrolig nemt at montere, da de forskellige tagplader bare skal klikkes sammen. Du skal ikke engang bore et eneste hul for at få monteret Fastlock. Resultatet er et 100% vandtæt plasttag. Fastlock er meget velegnet til carporte og udestuer samt overdækning af terrasser. Du får en 15 års produktgaranti med dine Icopal Fastlock tagplader, som både omfatter slagstyrke og farveforandring. Med andre ord: et produkt i høj kvalitet.

TRAPEZPLADER OG BØLGEPLADER I FLERE FARVER

Se også nærmere på vores udvalg af trapezplader, der fås i forskellige farver, så som glasklar, blåtonet og rødtonet. Disse trapezplader er meget nemme at montere for gør-det-selv-manden. Trapezplader er meget velegnede til en økonomisk overdækning hvor du ønsker lysgennemgang og ikke har nogen krav omkring isolering. Køb dine trapezplader online på shoppen her. 

Bølgeplader egner sig især til beklædning til facader og tage – for eksempel til en carport, et parcelhus eller lignende. Det består af armeret cement, og det har en robust overflade i en ensartet kvalitet, der gør det flot at kigge på. En af de stærkeste fordele ved bølgepap er, at det kan modstå alle fugtpåvirkninger. Hvis du derimod gerne vil have lysindfald til det rum, du lægger tag på, så skal du gå efter de glasklare ovenlysplader. De giver nemlig helt naturlige lyskilder. Trapezplader derimod er gode til overdækning af for eksempel din terrasse, og det er en særdeles økonomisk løsning, hvor der ikke er behov for isolering. 

HØJ KVALITET OG SERVICE TIL DIG

Hvad er dit næste byggeprojekt? Eller dit næste gør-det-selv-projekt? Hos JohannesFog.dk finder du alt til dine udendørsprojekter. Vi har et stort udvalg af materialer i høj kvalitet, der er nemme at anvende. Se vores udvalg af tagplader og bølgeplader, der gør det nemt for dig at overdække din terrasse eller bygge en carport. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du handler i vores fysiske butikker eller online på shoppen her. Hos os er service altid i højsædet.

KØB KLARE TAGPLADER OG BØLGEPLADER ONLINE HOS JOHANNESFOG.DK HER

Når du gerne vil have et pænt resultat i din carport, på din terrasse eller andre steder, hvor du ønsker overdækning, så find dine Køb Fastlock-plader, trapezplader eller bølgeplader hos Johannesfog.dk. Her får du en høj service og stor faglig viden omkring de forskellige produkter. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for, hvad enten det er tagplader, andre byggematerialer eller noget til din bolig. Vi har alt til design og indretning, så du kan få et godt resultat både inde og ude.

VI HJÆLPER DIG I MÅL MED DIT PROJEKT

Vi får hele tiden nye og spændende produkter i vores store og brede sortiment inden for gør-det-selv-byggeprojekter til have og hus. Vil du være en af de første til at få besked om tilbud på tagplader og lignende produkter? Så kan vi varmt anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Hvis du ikke vil modtage mails, kan du altid gå ind og kigge på vores tilbudsavis online.

Er du på jagt efter tagplader, men har du lige nogle sidste uopklarede spørgsmål? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi står klar til at give dig inspiration, rådgivning og gode tips til alle de forskellige former for tagplader og de forskellige anvendelsesmuligheder, som disse produkter har. Det er underordnet, hvilket slags byggeprojekt du har gang i til have eller hus – vi har det knowhow, der skal til for at komme helt i mål med alle mulige forskellige byggeprojekter. Hos os er du havnet helt rigtigt, hvis du godt kan lide at arbejde med dine hænder – og at gøre det selv. Du er velkommen til at ringe til vores dygtige personale på  45 87 10 01, og vi anbefaler også på det varmeste, at du tager et smut forbi vores fysiske butikker. Her ser du de forskellige løsninger, vi tilbyder. Vi tager imod alle henvendelser og spørgsmål med et smil, og vi elsker byggeprojekter og at gøre det selv lige så højt som dig. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit næste projekt – og tag fat i os, hvis vi kan være behjælpelige.