Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Tag og tagrender

>

Tagplader

Se vores udvalg af tagplader

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Vi har et stort udvalg af byggematerialer i høj kvalitet fra anerkendte leverandører og brands. Her i denne kategori finder du et udvalg af tagplader i plast, og bølgeplader fra danske Cembrit. Du finder blandet andet Fastlock fra Icopal og trapezplader, der er nemme at bygge med. Køb dine tagplader online og få leveret direkte til døren.

Fastlock – tæt tag med et klik

Den danske virksomhed Icopal er Europas førende producent af produkter til beskyttelse af konstruktioner og bygninger – og især tagløsninger. Icopal leverer Fastlock tagplader, der giver dig et tæt tag med et klik. Fastlock er både hurtigt og utrolig nemt at montere, da de forskellige tagplader bare skal klikkes sammen. Du skal ikke engang bore et eneste hul for at få monteret Fastlock. Resultatet er et 100% vandtæt plasttag. Fastlock er meget velegnet til carporte og udestuer samt overdækning af terrasser. Du får en 15 års produktgaranti med dine Icopal Fastlock tagplader, som både omfatter slagstyrke og farveforandring. Med andre ord: et produkt i høj kvalitet.

Trapezplader i flere farver

Se også nærmere på vores udvalg af trapezplader, der fås i forskellige farver, så som glasklar, blåtonet og rødtonet. Disse trapezplader er meget nemme at montere for gør-det-selv-manden. Trapezplader er meget velegnede til en økonomisk overdækning hvor du ønsker lysgennemgang og ikke har nogen krav omkring isolering. Køb dine trapezplader online på shoppen her.

Høj kvalitet og service til dig

Hos JohannesFog.dk finder du alt til dine udendørsprojekter. Vi har et stort udvalg af materialer i høj kvalitet, der er nemme at anvende. Se vores udvalg af tagplader og bølgeplader, der gør det nemt for dig at overdække din terrasse eller bygge en carport. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du handler i vores fysiske butikker eller online på shoppen her.

Køb tagplader og bølgeplader online her

Når du gerne vil have et pænt resultat i din carport, på din terrasse eller andre steder, hvor du ønsker overdækning, så find dine Køb Fastlock plader, trapezplader eller bølgeplader hos Johannesfog.dk. Her får du en høj service og stor faglig viden omkring de forskellige produkter. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for, hvad enten det er tagplader, andre byggematerialer eller noget til din bolig. Vi har alt til design og indretning, så du kan få et godt resultat både inde og ude.