Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Tag og tagrender

Se vores udvalg af tagmaterialer

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Det gælder også for vores store udvalg af tagmaterialer. Skal du i gang med at lægge et nyt tag, og mangler du materialerne? Her på siden kan du finde alle de tagmaterialer, du får brug for. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du handler i vores fysiske butikker eller online på shoppen her. Køb materialer til dit tag online her og få det leveret lige til døren.

Vi har samlet alt til dit tag

Skal du i gang med at lægge nyt tag på dit hus eller sommerhus, og vil du gerne have et overblik over alle de tagmaterialer, du kan anvende, så har vi her på siden samlet  tagmaterialer. Vi har alt fra tagsten, tagrender, tagplader, undertag, tagtrin, taghætter, inddækninger, rygningskit og en masse andet tilbehør til dit tag. Du kan finde lige præcis de materialer, du står og mangler til dit næste byggeprojekt.

Tagmaterialer i høj kvalitet

Her på Johannesfog.dk kan du finde materialer til dit næste byggeprojekt.  Alle vores tagmaterialer er i den bedste kvalitet – ligegyldigt om du er på jagt efter nye tagsten eller undertag. Er du i tvivl om hvilke materialer, du skal benytte, er du velkommen til at kontakte vores personale for råd og vejledning.

Køb tagmaterialer online hos Johannesfog.dk

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du, som en af de første, de bedste tilbud byggematerialer. Du modtager selvfølgelig også andre gode tilbud og produktnyheder.