Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Granitskærver i sort eller gråmix

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Det gælder også for vores poser og bigbags med granitskærver i sort eller gråmix fra danske Wewers. Du kan købe både 15 L og 5 HL, så der er til både små og store haveprojekter. Uanset om du handler her på webshoppen eller i en af vores fysiske butikker, får du altid samme gode service og et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte brands. Køb granitskærver online på shoppen her.

Giver pænt resultat

Har du en indkørsel, der trænger til en ny belægning? Eller har du nogle bede, hvor du gerne vil holde ukrudt nede og have et pænt look? Så er skærver en god løsning. Hos os finder du granitskærver i sort eller gråmix, der giver et pænt resultat. Når du lægger dem i dine bede, bliver bedene meget nemmere at holde pæne. De forskellige granitsten er på mellem 11-16 mm og har et flot farvespil i sig. Granitskærver er et klassisk materialevalg, der giver en flot finish, der passer til de fleste hjem.


Granitskærver leder regnvandet væk

Vidste du godt, at granitskærver udover det pæne udseende også har en praktisk funktion i indkørslen? Indkørsler med almindelig flisebelægning giver oftere oversvømmede kældre og det kan du netop undgå ved at bruge en anden belægning så som skærver. Skærver i indkørslen gør, at vandet kan sive ned i jorden og det reducerer dermed chancen for oversvømmelse af kloaker, kælder m.m. Her på webshoppen forhandler vi granitskærver i sort og gråmix fra Wewers. Wewers er et dansk firma, der leverer kvalitetsmaterialer til udenomsarealer, byggerier og haveanlæg. Firmaet leverer til både offentligt byggeri, firmadomiciler og familiehuse. Med skærver fra Wewers kan du sætte et individuelt præg på dine udeområder. Produkterne er altid i høj kvalitet og til en fair pris.

Køb granitskærver online hos Johannesfog.dk

Når du gerne vil have et pænt resultat i din have eller din indkørsel, er valget af materiale ikke helt irrelevant. Derfor har du mulighed for at købe de flotte klassiske granitskærver i enten sort eller grå hos os. Granit er særdeles velegnet til både bede og indkørsler, da det er holdbart og pænt på samme tid. Modsat flis, som har en tendens til at flyve lidt rundt, når det blæser, så bliver de tungere skærver, på deres plads i almindelig blæsevejr. Skærver kan klare al slags vind og vejr uden at lade sig påvirke - det er som skabt til dansk vejr.