Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Isolering

>

Gulvplader

Se vores brede sortiment af gulvisolering og varmefordelingsplader

Hos Johannes Fog finder du et bredt sortiment af gulvisolering og varmefordelingsplader fra populære mærker. Vi giver dig altid kvalitetsprodukter til gode priser. Hos os får du nemlig den bedste kvalitet for pengene. Du kan desuden være sikker på at få den samme gode service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du mangler gulvvarmeplader.

Gør hverdagen nemmere

Vil du gerne have bedre varme til fødderne, kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores udvalg af gulvisolering og varmefordelingsplader. Der er mange gode grund til at vælge at isolere dit gulv samt de helt rigtige varmefordelingsplader. Du kan samtidig spare på varmeregningen, da du med gulvvarmeplader kan skrue ned for varmen. Du kan finde masser af muligheder inden for gulvisolering hos os. Vi har et stort udvalg af varmefordelingsplader, der helt sikkert vil give dig varmen igen. Du får altid den bedste kvalitet, når du handler gulvvarmeplader hos os.

Vi forhandler mange af de populære brands

Der er mange muligheder inden for gulvisolering og varmefordelingsplader til dit hjem. Her hos os finder du et stort udvalg fra det populære mærke Jackopor, der giver dig et varmt og behageligt indeklima. Med gulvisolering og gulvvarmeplader fra dette mærke får du en øget komfort samt en komfortabel, sund og energieffektiv opvarmning i dit hjem. Varmefordelingsplader er især egnede til trægulv - træ er nemlig ikke nogen god varmeleder i sig selv. Med gulvvarmeplader sikrer du en mere jævn fordeling af varmen. De er produceret i aluminium og leder dermed varmen særdeles godt. Du finder altid et stort udvalg af eksklusive brands hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb gulvisolering og varmefordelingsplader hos Johannesfog.dk

Noget der har stor betydning for den mængde varme, der slipper ud af huset, er gulvisolering. Gulvet vil føles koldt, og huset spilder en masse varme, hvis isoleringen ikke er tilstrækkelig. Bor du i et gammelt hus, skal du især være opmærksom. Hvis du ikke allerede har gulvisolering eller varmefordelingsplader, og dit hus er ti år gammelt, er der normalt behov for gulvvarmeplader. Gulvvarmepladerne bliver monteret helt oppe under dit gulv - på den måde reagerer gulvvarmen hurtigt, hvis der sker pludselige temperatursving. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores store udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg af gulvisolering og varmefordelingsplader

Ønsker du at være en af de første til at modtage de bedste tilbud på gulvisolering og varmefordelingsplader? Så kan vi klart anbefale dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt vores aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du finder den ligeledes online.