Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Isolering

>

Damspærre og tape

Se vores brede udvalg af dampspærretape

Her hos Johannes Fog kan du finde et stort udvalg af dampspærretape fra det populære brand Alpha. Vi har tape i forskellige størrelser og længder. Når du shopper hos os, er du altid garanteret den samme gode service og rådgivning online som i vores butikker. Du er desuden altid garanteret den bedste kvalitet for pengene. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du skal have samlet og tapet dine dampspærrer.

Vi kan gøre din hverdag nemmere

Vil du være sikker på, at der ingen fugtig luft trænger gennem dine dampspærrer, så kig lidt nærmere på vores udvalg af dampspærretape. Med det rigtige tape til dine dampspærrer kan du være sikker på, at dit hus er helt tæt. Dampspærretape anvendes som en membran, der holder fugtig luft ude. Hvis der trænger fugtig luft ind gennem dine dampspærrer, kan du risikere, at der kommer mug, råd eller skimmelsvamp. Desuden blandes den varme luft fra hjemmet med den kolde luft fra andre steder i dit hus. Blandingen af varm og kold luft kan ligeledes føre til skimmelsvamp eller mug. Undgå dette ved at se vores muligheder, når du shopper dampspærretape hos os. Du får desuden den bedste kvalitet.

Det er vigtigt at montere dampspærretape rigtigt

Når du monterer tapen på dine dampspærrer, er det vigtigt, at du gør det rigtigt. Dårlige samlinger er nemlig lig med utætheder. Vil du sikre lufttæthed, skal alle samlinger mellem dine dampspærrer tapes eller klæbes. Du afriver dampspærretape enkelt uden at bruge værktøj. Derefter monterer du tapen over samlingerne på dine dampspærrer. Der skal minimum være en overlapning på 15 millimeter. Tryk derefter efter med en spartel eller et andet værktøj - på den måde opnår du så lufttæt en samling som muligt. Du finder altid et stort udvalg hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb dampspærretape online hos Johannesfog.dk

Der er flere fordele ved at anvende dampspærretape mellem dine dampspærrer. Det er blandt andet energibesparende, fordi du er sikret tætte samlinger. Dermed slipper der ikke energi ud af husets inderste konstruktioner. Det er desuden specielt udviklet med et klæb, der egner sig til vedhæftning på PE og PP dampspærre og membrantyper. Det har en høj diffusionstæthed og er stærkt klæbende. Husk dog, at alle flader skal være fedt-, tørre-, støv- og oliefrie for at opnå optimal vedhæftning. Opbevar altid dampspærretape tørt og væk fra direkte sollys. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg hos os

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på dampspærretape? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt den mest aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du finder den ligeledes online.