Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Isolering

Isolering af høj kvalitet fra Rockwool og Isover

Kig forbi Johannes Fog, hvis du vil have kvalitet hjemme hos dig. Du finder altid et bredt udvalg af højkvalitetsprodukter til fornyelse og forbedring af dit hjem. Her på shoppen skifter sortimentet løbende, så hold øje med siden. Derudover lægger vi stor vægt på at levere en god service uanset om du handler isolering eller andre produkter på webshoppen eller i en af vores fysiske butikker. Her på siden finder du et udvalg af markedets bedste produkter indenfor isolering, blandt andet hulmursisolering fra både Rockwool og Isover.

Rockwool isolering

Hos Johannes Fog finder du stort set alt til hus og have. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører deriblandt Rockwool. Rockwool leverer kvalitetsisolering og er verdens førende leverandør af løsninger og produkter baseret på stenuld. Med Rockwool isolering er du sikret energieffektiv bygninger med et behageligt indeklima og en god akustik. Rockwool isolering har derudover en unik struktur, der gør produkterne formstabile. En anden fordel ved at anvende Rockwool isolering er, at disse isoleringsmaterialer er brandsikrede, da stenuld ikke kan brænde.

Isover – verdenspatenterede isoleringsmaterialer

Hos Johannes Fog kan vi også tilbyde dig energieffektive isoleringsløsninger i høj kvalitet fra Isover. Isover startede som Danmarks første mineraluldsproducent tilbage i 1935. Isover er en af de mest miljøvenlige producenter af mineraluld i verden, så du kan købe produkterne med god samvittighed. I dag er Isover en del af Saint-Gobain. Det betyder en teknisk overlegen fremstillingsmetode, der giver isoleringsmaterialer i topklasse. Isover isoleringsmaterialer er markedets mest robuste mineraluld. Produktet kan komprimeres og er modstandsdygtig over for hårdhændet behandling, som det ofte udsættes for på blandt andet byggepladser. Isover har fået verdenspatent på sin højteknologiske fremstillingsmetode.

Hulmursisolering

Er dine vægge hulmursisolerede? Ofte har ældre huse ikke indlagt hulmursisolering og det kan blive en dyr affære i varmeudgifter. For at spare på varmeregningen og sikre en bedre boligkomfort uden træk fra kolde vægge, anbefaler vi, at du investerer i hulmursisolering til din bolig. Omkostningen forbundet hermed vil efter ca. 3-4 år være tjent ind igen på de lavere udgifter til opvarmning af din bolig. Så i det lange løb er en god hulmursisolering en god investering. Køb hulmursisolering fra Rockwoll og Isover online her på shoppen. Vi leverer din Isover eller Rockwool isolering direkte til døren.

Køb isolering online hos Johannesfog.dk

Køb isolering så som husmursisolering fra Rockwool og Isover online hos Johannes Fog. Vi leverer direkte til døren og har forskellige størrelser og former for isoleringsmaterialer. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller din ordre, så kontakt en af vores dygtige fagfolk på telefon 45 26 63 00 eller send os email på kontakt@johannesfog.dk.