Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Gulve og trapper

>

Højtrykslaminat gulve

Find laminatgulv i god kvalitet her

Hos Johannes Fog finder du altid et bredt udvalg af laminatgulve til gode priser. Du får den bedste kvalitet, når du handler hos os. Vores dygtige personale sidder klar online samt i butikkerne til at yde dig den bedste service. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et laminatgulv. Vi er sikre på, at vi har et, du kan bruge i dit hjem.

Et vedligeholdelsesfrit og pænt gulv

Har du mange rum, der dagligt bliver udsat for meget slid i dagligdagen, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Køber du et laminatgulv, har du det mest velegnede gulv til disse rum. Et laminatgulv har flere fordele. Det er blandt andet vedligeholdelsesfrit, hvilket gør det til et nemt og praktisk alternativ til andre gulve. Det skal nemlig hverken slibes eller lakeres. Det er desuden pænere i farven end for eksempel et trægulv. Det gode ved dette gulv er, at det er meget naturtro i farven. Derfor er det svært at se, at det ikke er et rigtigt trægulv. Du finder altid et stort udvalg hos os i den bedste kvalitet.

Lad fantasien få frit spil

Hos os finder du et stort udvalg af laminatgulve fra Pergo, som er en dansk gulvproducent. De opfandt denne type gulv for mere end 30 år siden. De producerer gulve til hverdagens liv, som er lette at montere og vedligeholde. De havde en idé om at skabe gulve, der kunne holde til hverdagens virkelige udfordringer og samtidig bevare deres flotte udseende efter mange års brug. Vælger du et laminatgulv fra Pergo, er du garanteret et kvalitetsprodukt, der holder længe. Du får den bedste slidstyrke, skønhed, nem montering, livstidsgaranti og meget mere. Vi har masser af muligheder, så kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb laminatgulv online hos Johannesfog.dk

Der er rigtig mange, der har valgt at købe et laminatgulv frem for et trægulv for netop at få et trægulvs udseende og samtidig undgå vedligeholdelsen. Især virksomheder og forretninger benytter sig af det. Et laminatgulv er desuden produceret i en rigtig god kvalitet og kan fås i forskellige farver og mønstre - på den måde kan man lade fantasien få frit spil, når man skal vælge sit gulv. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe og rådgive dig.