Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Gulve og trapper

>

Gulvunderlag

Se vores brede sortiment af gulvunderlag

Tøv ikke med at komme til os, hvis du står og mangler gulvunderlag. Vi har et bredt sortiment af bl.a. gulvpap til gode priser og i en god kvalitet. Hos Johannes Fog er du altid sikker på at få kvalitet for pengene. Vores dygtige personale sørger ligeledes for, at du får den bedste service online som i vores butikker. Kom derfor til os, hvis du gerne vil købe kvalitets gulvunderlag.

Vær sikker på ikke at rutsje rundt mens du lægger gulv

Leder du efter gulvunderlag i god kvalitet, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af gulvpap. Dette er nemlig vigtigt at købe inden, du lægger dit trægulv i dit hjem, i sommerhuset eller et andet sted. Gulvpap er med til at sikre, at trægulvet ikke rutsjer rundt, imens du lægger det. Køber du gulvpap, er du sikker på at få et stabilt underlag, inden du lægger selve trægulvet. Du er dermed også med til at sikre, at gulvet ligger både pænt og plant. Se vores brede udvalg af gulvunderlag her - du får altid den bedste kvalitet og næsten vedligeholdelsesfrie produkter.

Brug det ved nyt eller ved renovering af gammelt trægulv

Gulvpap har den funktion, at det fungerer som trinlydsdæmpende gulvunderlag under dit bræddegulv, parketgulv eller andre gulvplader. Det lægges på som noget af det første, og derefter lægger du dit gulv direkte over. Mange anvender gulvpap på underlag som beton. Du kan dog også bruge det, hvis du skal renovere et gammelt trægulv. Her lægger du gulvpap over det gamle trægulv som gulvunderlag efter, at gulvet er spartlet og afhøvlet. Derefter lægger du det nye gulv henover. Du har altid masser af muligheder, når du handler hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb gulvunderlag online hos Johannesfog.dk

Det er altid vigtigt, at du vælger et godt gulvunderlag. Det er nemlig med til at holde hele gulvets levetid. Derfor anbefaler vi, at du køber gulvpap hos os. Det er nemlig produceret i en god kvalitet og hjælper med at dæmpe trinstøjen og giver samtidig en behagelig affjedring ved gang. Med det rigtige gulvpap er du sikker på god komfort ved dit nye trægulv. Kig lidt videre her på vores hjemmeside efter flere gulvunderlag eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af gulvpap. Her står vores dygtige personale klar til at tage imod dig.