Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Døre og vinduer

>

Ovenlysvinduer

Se vores udvalg af ovenlysvinduer, ovenlyskupler og tagvinduer

Vinduer er noget af det vigtigste for et godt indemiljø og lysindfald i boligen. I dag er det blevet mere og mere moderne at indrette sig med mange vinduer, for at få så lyse rum som muligt. Igennem de sidste mange år er især ovenlysvinduer eller tagvinduer isat i nyrenoverede huse for at give mere lys til de ældre boliger. I de fleste moderne huse i flere etager, er det nærmere reglen end undtagelsen at bygge med enten ovenlysvinduer eller ovenlyskupler, for at få mere glæde af det naturlige lys. Her på shoppen finder du et stort udvalg af forskellige tagvinduer fra danske Velux, der er anerkendt for sin gode kvalitet.

Velux tagvinduer - dansk produkt i verdensklasse

Adgang til frisk luft og dagslys er vigtigt for alle. I 75 år har Velux været med til at skabe bedre indemiljø for folk i hele verden ved hjælp af deres forskellige vinduer, der giver mere dagslys og frisk luft til boligerne. Kig dig omkring og se det forskellige former for ovenlysvinduer, der kan forbedre din bolig.

Ovenlysvinduer lukker lyset ind

Med ovenlysvinduer eller tagvinduer lukker du lyset ind i boligen. Du kan forbedre din bolig og få langt bedre udnyttelse af den ved at isætte ovenlysvinduer. Det kunne være i en fordelingsgang, ved en trappeopgang, et repos eller et mørkt hjørne af boligen, der godt kunne bruge lidt lys og luft. Hos Johannes Fog finder du et stort udvalg af tagvinduer m.m. der kan forbedre netop din bolig. Vi forhandler de flotte Velux ovenlysvinduer og lyskupler, der åbner op for dine omgivelser.

Ovenlyskuppel

Har du ikke plads til et af de store tagvinduer, så kan en ovenlyskuppel være en god løsning. Ovenlyskupler er perfekte til huse med flade tage. Med en ovenlyskuppel kan du tilføre dagslys til din bolig og dermed give din bolig et helt nyt element af luft og lys. En ovenlyskuppel er nem at montere og nemme at vedligeholde. De ovenlyskupler vi forhandler hos Johannes Fog er fremstillet med en meget lav karmhøjde, så du får det maksimale lysindfald. Vi har dem i flere forskellige størrelser, så der er noget for ethvert behov.

Tagvinduer med 10 års garanti

Hos Johannes Fog sætter vi en ære i at levere kvalitetsprodukter med lang levetid. Det får du også med nye tagvinduer fra Velux. Velux garanterer nemlig alle forbrugere 10 års garanti på ovenlysvinduer, ovenlyskupler og andre ovenlysmoduler. Garantien dækker både ruder, indbygningsprodukter og inddækninger. Så køb trygt dine nye tagvinduer her på shoppen. Så er du garanteret høj kvalitet, professionel rådgivning og høj service.