Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Døre og vinduer

>

Karmsæt og bundstykker

Se vores udvalg af dørkarme og bundstykker

Når du er på udkig efter fornyelse til din bolig, er du kommet til det rigtige sted. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra det eksklusive brand Swedoor. Du kan købe dørkarme og bundstykker i forskellige træsorter, så som eg og fyr. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når de handler hos os. Køb dørkarme og bundstykker online på shoppen her og få leveret direkte til døren.

En pæn afslutning

En pæn dørkarm er den pæne afslutning, som lige giver det sidste til et flot look. Har du husdyr som hund eller kat, kan dine dørkarme og bundstykker godt blive ekstra slidte, når kløerne går imod. Så er det godt, at du kan købe flotte nye dørkarme og bundstykker til en fornuftig pris her hos Johannes Fog. Skal du i gang med en større eller mindre renovering eller fornyelse af dit hjem kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores sortiment, der byder på byggematerialer, boligtilbehør, værktøj, maling osv. Kig dig omkring på shoppen og lad dig inspirere blandt vores store udvalg. Der er altid masser af muligheder, når du shopper ting til hus og have hos os.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du kvalitetsprodukter. Det gælder også vores udvalg af dørkarme og bundstykker fra blandt andet Swedoor. Når du køber produkter fra Swedoor, får du kvalitet fra en af de førende globale producenter indenfor denne kategori. Du får funktionelle og æstetiske produkter, der er nemt at sætte sammen med den skandinaviske stil. Swedoor har eksisteret i mere end 50 år og er at finde i mere end 20 lande. Derudover har de opnået adskillige priser for pålidelighed, ekspertise og innovation. Deres mangeårige erfaring med mangeårige erfaring med materialer, former osv. kommer dig til gode i form af højkvalitetsprodukter. Det gælder også for både dørkarme og bundstykker. Swedoor leverer solidt håndværk. Hos os finder du et stort udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb dørkarme og bundstykker online hos Johannesfog.dk

Når du mangler en afslutning på din dør, er valget af kvalitet ikke helt irrelevant. Derfor forhandler vi dørkarme og bundstykker i hårdttræ, eg, bøg og fyr, der kan holde til mange fodafsæt.

Bredt udvalg og løbende tilbud på dørkarme og bundstykker

Vi kan anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis så snart, den er tryk - du kan også finde den online. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du som en af de første de bedste tilbud på dørkarme og bundstykker, samt andre gode tilbud samt produktnyheder fra vores Trælast & Byggecenter.