Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Døre og vinduer

>

Indvendige døre

Se vores udvalg af indvendige døre

Velkommen hos Johannes Fog. Dit Trælast & Byggecenter med et stort udvalg af kvalitetsprodukter til både hus og have. Leder du efter nye indvendige døre til din bolig, så er du kommet til det rette sted. I vores byggecenter og her på shoppen finder du alt til forbedring og fornyelse af din bolig. Vi har blandt andet et bredt udvalg af indvendige døre i forskellige materialer. Du finder blandt andet både massive døre samt indvendige døre med glas.Vi kan også tilbyde også et udvalg af bundstykker og karmsæt, så du ikke mangler noget, får at få din nye dør monteret. Klik dig rundt og find din favorit blandt vores udvalg af kvalitetsprodukter.

Swedoor – kvalitet i verdensklasse

Når du køber indvendige døre fra Swedoor, får du et produkt fra en af de førende globale producenter indenfor denne kategori. De producerer æstetiske og funktionelle produkter, som du nemt kan sætte sammen med den skandinaviske stil. Swedoor leverer produkter i verdensklasse og har opnået adskillige priser for innovation, pålidelighed og ekspertise. Deres produkter forhandles i mere end 20 lande og firmaet har eksisteret i mere end 50 år. Deres ekspertise og mangeårige erfaring med materialer, former osv. giver dig produkter af godt håndværk med lang levetid.

Moderne stil der lyser op

Vi har et stort udvalg af hvidmalede indvendige døre, da efterspørgslen er stor på disse. De hvide varianter passer godt ind i den moderne og minimalistiske stil, som mange søger mod i dag. Derudover lyser de rummet op. Udskift dine gamle mørke døre med  hvide og du vil opleve en stor forskel på fornemmelsen af lys i rummet.

Indvendige døre med glas

Vil du gerne have lidt mere lys i rummet, eller vil du gerne kunne se igennem dine indendørs døre, så lad valget falde på nogle indvendige døre med glas. Swedoors indvendige døre med glas giver et godt lysindfald til boligen og fremstår i elegant og klassik design, der passer til de fleste hjem.

Køb indvendige døre online her

Køb dine indvendige døre med glas online hos Johannesfog.dk. Så er du garanteret høj kvalitet, professionel rådgivning og høj service. I vores byggecenter finder du alt hvad hjertet kan begære af materialer og produkter til fornyelse og forbedring af din bolig. Tag også et kig forbi din lokale Johannes Fog , hvor du blandt andet finder de nyeste produkter. Vi glæder os til at betjene dig på shoppen.

Swedoor

Se vores store sortiment af indvendige døre og tilbehør fra Swedoor.