Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Døre og vinduer

Se vores udvalg af vinduer og døre

Velkommen hos Johannes Fog. Din Trælast & Byggecenter med et stort udvalg af kvalitetsprodukter til både hus og have. Her finder du et godt udvalg af forskellige typer vinduer og døre. I kategorien døre finder du diverse udvendige døre så som hoveddøre, facadedøre, terrassedøre og udhusdøre. Vi har også et bredt udvalg af indvendige døre i forskellige materialer. Under vinduer finder du både almindelige vinduer, vippevinduer, ovenlysvinduer og kuppelvinduer. Vi kan også tilbyde også et udvalg af bundstykker og karmsæt. Klik dig rundt og find din favorit.

Professionelle brands

Du finder et godt udvalg af højkvalitets vinduer og døre fra amerikanske Swedoor og danske Rationel samt danske Velux. Tre brands, der leverer produkter i verdensklasse. Uanset om du handler i en af vores fysiske butikker eller online på shoppen her, så får du altid produkter i den højeste kvalitet samt en topprofessionel rådgivning og service.

Flotte døre fra Swedoor

Når du køber døre fra Swedoor, får du et produkt fra en af de førende globale producenter indenfor denne kategori. Du får funktionelle og æstetiske produkter, der er nemme at sætte sammen med den skandinaviske stil. De hvide døre har desuden også den funktion, at de lysner rummet op. Hvis du udskifter dine gamle mørkere døre med nogle i hvid, vil du opleve en kæmpe forskel på fornemmelsen af lys i rummet. Swedoor har opnået adskillige priser for pålidelighed, ekspertise og innovation. De er at finde i mere end 20 lande og har eksisteret i mere end 50 år. Det kommer dig til gode i form af den mangeårige erfaring med materialer, former osv. der giver dig de mest optimale produkter. Deres hoveddøre, terrassedøre, facadedøre og udhusdøre er solidt håndværk.

Lavenergivinduer fra Rationel og Velux

Her hos os finder du ligeledes vinduer med lavenergiglas. Ved at udskifte dine vinduer til nogle med lavenergiglas, kan du spare mange penge på varmeregningen og gør dermed noget godt for miljøet samtidig. Hvad enten du vælger Velux vinduer eller Rationel vinduer, får du et produkt i verdensklasse. Find produkter til nybygning og ombygning af din bolig eller tilhørende bygninger online på shoppen her eller i en af vores fysiske produkter.

Køb vinduer og døre online her

Køb dine vinduer og døre hos Johannesfog.dk. Så er du garanteret høj kvalitet, professionel rådgivning og høj service. Køb derfor trygt alle former for byggematerialer m.m. her hos os.

Ny dør

Er du på jagt efter ny indedør, kan du med fordel vores se vores store sortiment fra Swedoor.