Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Udlejning

Lej godt kram hos Fog

Lej og slip for større investeringer

Lej værktøjet eller maskinen til dit næste byggeprojekt hos os og slip for større investeringer.

Vi står klar med gode råd, ideer og hjælp til valg af det helt rigtige værktøj eller den bedste maskine til både store og små opgaver. Få kvalificeret rådgivning og kom nemt i mål med projektet. Vi har masser af værktøj og maskiner – hvis ikke, så skaffer vi det.

Står du og mangler et stillads for at komme videre, en borehammer til særlige opgaver eller kunne vores populære, kæmpe partygrill være optimal til dit næste sociale arrangement?

Bestil udlejningsprodukter online her

Kontakt din nærmeste Fog-butik via telefon eller E-mail for at høre nærmere om leje af værktøj og maskiner.

Se lejebetingelserne her

Lej godt kram hos Fog

Kontakt udlejning

Telefonerne åbne i butikkernes åbningstider.
Se åbningstider under de respektive afdelinger.

Afdeling  Telefonnummer  Udlejning e-mail
Hørsholm 45 86 10 10  Send E-mail
Lyngby Trælast 45 87 10 84  Send E-mail

Henvendelser vedr. udlejningsordrer

Ændringer eller spørgsmål til en udlejningsordre, bedes rettet telefonisk direkte til den afdeling, hvor du lejer.

Lej godt kram hos Fog

Se vores udlejning af maskiner og værktøj

Når du handler hos os, finder du et stort sortiment i vores udlejning af maskiner og udlejning af værktøj. Der er mange forskellige maskiner og værktøj, som du kan bruge til at gøre din hverdag nemmere. Hos Johannes Fog er du altid garanteret en god service online som i vores butikker. Vi vil nemlig sikre vores kunder, at de får kvalitet for pengene. Tøv derfor ikke med at komme til os. Benytter du dig af vores udlejning af maskiner og værktøj til dit næste byggeprojekt hos os, slipper du for større investeringer.

Gør din hverdag nemmere

Står du og skal i gang med et større byggeprojekt, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udlejning af maskiner og udlejning af værktøj. Hos os får du gode råd, idéer og hjælp til valg af det helt rigtige værktøj eller den bedste maskine til både store og små opgaver. Når du gør brug af vores udlejning af maskiner og værktøj, får du ligeledes en kvalificeret rådgivning og kan komme nemt i mål med projektet. Du finder altid et stort udvalg, når du benytter vores udlejning af maskiner og værktøj. Du får altid den bedste kvalitet, og maskinerne og værktøjet er nærmest vedligeholdelsesfrit.

Vi kan leje dig de mest effektive maskiner og værktøj

Hvis du står over for at skulle bruge maskiner og værktøj i en længere periode til et projekt, kan du roligt tage fat i os. Da vi har haft udlejning af værktøj og udlejning af maskiner i lang tid, kan vi forsikre dig om, at vi kan tackle diverse problemstillinger. Derfor lægger vi vægt på god service, som garanterer dette. Du kan dermed trygt stole på os, hvis du ønsker at benytte dig af vores udlejning af værktøj og maskiner.

Benyt vores udlejning af maskiner og værktøj hos Johannesfog.dk

For os er det vigtigt, at kunden er i centrum. Derfor kan du altid regne med, at både maskiner og værktøj er gennemgået og i orden inden udlejning. Du kan desuden være sikker på, at vi overholder lovgivningen. Står du eksempelvis og mangler et stillads for at komme videre, en borehammer til særlige opgaver, eller kunne vores populære, kæmpe partygrill være optimal til dit næste sociale arrangement? Der er masser af muligheder, når du benytter dig af vores udlejning af maskiner og udlejning af værktøj. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Bygggecenter og se vores udvalg. Du kan desuden se mulighederne i vores udlejningskatalog.

Bredt udvalg blandt vores udlejning af maskiner og værktøj

Der er masser af muligheder, når du benytter dig af vores udlejning af maskiner og udlejning af værktøj. Vil du desuden være en af de første til at få de bedste tilbud på vores andre produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt den mest aktuelle tilbudsavis. Du finder den ligeledes online.