Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Persondata

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  • Navn
  • Adresse og leveringsadresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Ovenstående oplysningerne videregives til transportøren, der slutleverer ordren (GLS, PostNord, Danske Fragtmænd eller eventuel anden ekstern vognmand).

Personoplysningerne registreres hos Johannes Fog A/S og opbevares i overensstemmelse med Lov om behandling af personoplysninger.
Johannes Fog A/S udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part uden at der er givet aktivt samtykke hertil.

Dataansvarlig på johannesfog.dk er Johannes Fog A/S.

Kontakt og klagemulighed vedr. personoplysninger

Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du i henhold til reglerne i Persondataloven få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på info@johannesfog.dk

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data, der vedrører dig. Klage skal indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Som registreret hos Johannes Fog A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@johannesfog.dk