Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Persondata

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  • Navn
  • Adresse og leveringsadresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Ovenstående oplysningerne videregives til transportøren, der slutleverer ordren (GLS, PostNord, Danske Fragtmænd eller eventuel anden ekstern vognmand).

I forbindelse med køb af gavekort online, videregiver vi dine data til Axicode A/S.

Vi indgår altid en databehandleraftale med leverandører, der behandler personoplysninger på vores vegne, og vi sikrer, at vores databehandlere lever op til Persondataforordningen.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6 stk. 1, litra b, c og f.

Personoplysningerne registreres hos Johannes Fog A/S og opbevares i overensstemmelse med Persondataforordningen.
Johannes Fog A/S udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part uden at der er givet aktivt samtykke hertil.

Dataansvarlig på johannesfog.dk er Johannes Fog A/S.

Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via følgende elektroniske medier: Facebook, LinkedIn og Instagram samt e-mail (kun ved samtykke til tilbudsmail). Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1 litra f.

Kontakt og klagemulighed vedr. personoplysninger

Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du i henhold til reglerne i persondatabeskyttelsesloven få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på gdpr@johannesfog.dk

Ovenstående gælder ikke, hvis anden lovgivning foreskriver, at Johannes Fog A/S skal opbevare data i en vis periode (eksempelvis bogføringsloven).

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data, der vedrører dig. Klage skal indgives til Datatilsynet, jf. persondatabeskyttelsesloven § 58, stk. 1.

Som registreret hos Johannes Fog A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondatabeskyttelsesloven.
Henvendelse i den forbindelse sendes til: gdpr@johannesfog.dk