Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Jackon

LAVENERGI, KVALITET OG BRUGERVENLIGHED


Jackon Thermomur er et komplet og unikt byggesystem til opbygning af fundamenter, garager og boligbyggeri med op til 2 etager.
Systemet består af forskallingselementer i ekspanderet polystyren (EPS), som stables op som byggeklodser. Efter støbning med beton fremstår væggen færdig med en 2-sidet isolering uden kuldebroer. 

Det færdige resultat er et solidt byggeri i høj kvalitet, der vil leve op til forventningerne i hele bygningens levetid.
Thermomur-systemet har været på markedet i Norge i næsten 30 år, og er i al den tid testet og videreudviklet for at øge produktets kvalitet.
Den enkle montering og den lave vægt gør, at arbejdet er meget lettere end ved traditionelt byggeri, og mulighederne er de samme. Forskallingselementerne har en bredde på 350 mm, og et standard element vejer ca. 3 kg.
Jackon Thermomur 350 og 350 Super er tilpasset boligbyggeri med strenge krav til isolering.
Jackon Thermomur 200 og 250 anvendes til ydervægge, garager og byggeri med mindre energikrav.

 

For at bestille Jackon Thermomur, besøg din lokale Fog eller ring 45 87 10 01

 

 

JACKOPOR®

Jackopor® er Jackons varemærke for ekspanderet polystyren (EPS) og anvendes som almindelig terrændækisolering. Læg Jackopor® på et drænet areal, som f.eks. en sandpude, med efterfølgende betonudstøbning. Med denne isolering bliver konstruktionen godt isoleret og sikret mod fugt. Det er nemlig kapillarbrydende og forhindrer fugtvandring fra underlaget. Derudover har det en meget lav vægt, er let at arbejde med og kan håndteres uden ubehag og gener for øjne, luftveje og hud.