Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby
Værebro
Vordingborg

Købs- og leveringsvilkår online

KØBS- OG LEVERINGSVILKÅR ONLINE

Købsvilkår
Ved ordreafgivelsen reserveres beløbet på betalingskortet. Beløbet indløses først på dit kort, når varerne er sendt fra vores varelager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Epay. Vi gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen.

Leveringsvilkår
Varer afsendes så vidt muligt til den ønskede afsendelses-/leveringsdato.

Du skal dog regne med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage, fra din bestilling er afsendt. For bestillinger på carporte, Quick-carporte og udestuer må der dog påregnes en ekspeditionstid på ca. 14 arbejdsdage fra betalingstidspunktet.

Bemærk at trælastvarer bestilt i faste længder, kan blive leveret i længder, der kræver tilskæring. 

Stykgods leveres med lastbil til brofaste øer i Danmark. Varer, der leveres med lastbil, leveres så nær brugsstedet, som lastbilen efter chaufførens skøn kan køre uden fare for at køre fast eller beskadige køretøjet eller omgivelserne. Bemærk at leveringen ikke omfatter indbæring på adressen. Egne vogne medbringer ikke pallevogn.

Ved levering til ikke-brofaste øer betragtes fragten som dækkende for levering til nærmeste brofaste leveringssted (f.eks. havn). Levering her ud over skal aftales direkte med Fog Logistik.

Vigtigt om varens stand ved fortrydelse
Fortryder du et køb, skal varen som udgangspunkt fremstå som ny ved tilbageleveringen, så varen kan sælges videre til en anden kunde. Du må dog gerne pakke varen ud og undersøge den og vurdere dens egenskaber, svarende til den mulighed du har for at forholde dig til eksemplar af varen i en fysisk forretning.

Du må pakke varen ud og undersøge den, men du må ikke benytte den.
Tøj må du for eksempel gerne prøve, men du må ikke tage det på og benytte det.

Er varen blevet skadet eller bærer den præg af at have været brugt, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for den værdiforringelse af varen, som skyldes brug udover at have undersøgt og prøvet varen.
Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er i første omgang sælgeren, der vurderer varens eventuelle værdiforringelse.
Du kan klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er uenig i vurderingen.

Tillæg af paller og emballage
Visse varer tillægges pantbelagt emballage, f.eks. paller. Pris og returværdi for pantbelagt emballage er oplyst på produktsiden for de pågældende varer. Der kan i forbindelse med levering af ordren blive tillagt yderligere emballage. Denne faktureres til kr. 0,00 og krediteres ikke ved returnering til Fog, uanset om returværdi fremgår af vareteksten.

Returnering af paller og strøer
Fakturerede paller og strøer krediteres til den returværdi, der er anført som varetekst ”Returværdi” for varenummeret på ordren. Paller og strøer, der ikke er faktureret et beløb for, krediteres ikke – uanset varetekst ”Returværdi” for varenummeret på ordren. Paller og strøer skal indleveres eller der kan evt. aftales afhentning af Fog for kundens regning.

Flexlevering
Ved afkrydsning af Flexlevering for forsendelser med Postdanmark, godkender bestiller, at forsendelsen kan afleveres uden kvittering for modtagelse og at det sker for modtagers risiko.

Erhvervspakker med omdeling
GLS erhvervspakke med levering tilbydes udelukkende for levering til momsregistrerede virksomheder.
Kræver at forsendelsen kan modtages inden for normal kontortid og at der kvitteres for modtagelsen.
NB! Findes der ikke en momsregistreret virksomhed på adressen, kan levering ikke garanteres.

Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten er en af dine centrale rettigheder, når du handler på nettet. At du har fortrydelsesret vil kort fortalt sige, at du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage fra den dag, du modtager varen.

Hos Johannes Fog er det nemt at bytte eller returnere varer. Du skal blot udfylde vores returseddel og sende den tilbage sammen med varen. Det er vigtigt, at varen returneres i samme stand, som da du modtog den, hvis du ønsker at få ombyttet til en tilsvarende vare eller få tilbagebetalt beløbet.

Ved returnering bærer du ansvaret for forsendelsen og udgiften hertil, indtil dit køb er modtaget på vores lager.

Sådan returnerer du
Du kan returnere dit køb i alle vores butikker eller sende det retur til vores varelager. Print og udfyld vores returseddel, som du finder her. Send retursedlen med varen til:

Johannes Fog Webshop                      Fog Bolig & Designhus
Lyshøjvej 14                       ELLER        Nørgaardsvej 3
3650 Ølstykke                                       2800 Lyngby

Se evt. på fakturaen hvilken adresse du skal returnere til.

Vi modtager ikke returforsendelser pr. efterkrav. 
Varens pris og forsendelsesomkostninger refunderes til det kort, som du har betalt med, når returvaren er modtaget.

Der er nogle tilfælde, hvor du alligevel ikke har fortrydelsesret, og der gælder også en række betingelser for, at du kan bruge din fortrydelsesret. F.eks: "Ved salg af varer, der er individuelt fremstillet til/tilpasset forbrugeren, har forbrugeren kun fortrydelsesret, indtil udførslen, fremstillingen eller tilpasningen begynder. Dette forudsætter dog, at forbrugeren har givet samtykke til, at udførslen/fremstillingen/tilpasningen kan påbegyndes, inden fortrydelsesfristens udløb."

Fortrydelsesret - virksomheder
Ved salg til erhvervsdrivende (BtB), er Johannes Fog A/S ikke forpligtet til at yde fortrydelsesret. Vi henviser til vores alm. salgs- og leveringsbetingelser.

På www.net-tjek.dk kan du finde flere oplysninger om de væsentligste spørgsmål i relation til fortrydelsesret m.m.

Du kan henvende dig om rettigheder og klagemuligheder hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 41 71 50 00 - se deres hjemmeside her

Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.