Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Hegn

>

Trådhegn

Se vores brede udvalg af trådhegn og volierenet

Her hos os er du altid garanteret god kvalitet for pengene. Vi har et stort udvalg af trådhegn og volierenet til gode priser. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig. De yder den bedste service online og i butikkerne - det er du altid garanteret. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et trådhegn eller et volierenet.

Nemt at sætte op og vedligeholdelsesfrit

Står du og mangler et trådhegn, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Vi har trådhegn i god kvalitet. Et trådhegn kan du for eksempel bruge i baghaven eller som et midlertidigt hegn. Det er nemlig nemt at sætte op og tage ned igen. Desuden er det lavet i et vedligeholdelsesfrit materiale. Det er oplagt til kæledyr, der ikke må løbe ud. Du kan også bruge det til beplantninger, hvor der gerne må gro grene og blomster op ad hegnet. Du finder altid et stort udvalg, når du handler hos os. Det fås i den bedste kvalitet og er vedligeholdelsesfrit.

Byg en hønsegård, et kyllingebur og meget mere

Er det derimod et volierenet, du står og mangler, har du ligeledes masser af muligheder hos os. Et volierenet er lavet af jerntråd. Det har en lang levetid, da dette jerntråd er svejset i samlingerne og efterfølgende varmgalvaniseret. Det er nemt at kende på sine formfaste, rektangulære eller kvadratiske masker. Det kan anvendes til eksempelvis hønsegårde, volierebygning, kyllingebure, som et bur til gnavere og meget mere. Køber du et volierenet, kan du nemt og hurtigt samle det med ringklips. Disse klipses på med en ringklipstang. Der er masser af muligheder, når du handler hos os - kig lidt videre og lad os inspirere.

Køb trådhegn og volierenet online hos Johannesfog.dk

Vil du gerne holde børnene og dyrene indenfor i haven, kan vi klart anbefale dig at investere i et trådhegn eller et volierenet. Med et trådhegn eller et volierenet er du garanteret, at børnene og dyrene bliver indenfor. Du kan eksempelvis også bruge det til afskærmning af ungtræer, sikring af ventilationsåbninger, mod fugle ved tagudhæng og meget andet. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af trådhegn og volierenet. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe og rådgive, hvis du skulle få brug for det.