Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Hegn

>

Havehegn

Find det perfekte havehegn 

Er du på udkig efter det perfekte havehegn, som kan pryde din have? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Her finder du nemlig et stort udvalg af flotte hegn til haven, som tjener mange forskellige formål. Nogle er dekorative og kan bruges til at give en flot afskærmning og skabe små hyggelige rum i haven. Andre er praktiske og kan derfor bruges til at holde din firbenede ven, Fido, inde i haven. Hvad end du står og mangler, så finder du det her. 

Til trods for, at vores sortiment af havehegn er meget varieret og vi derfor har hegn til haven med forskellige egenskaber og fremtoninger, så har de alle et par ting til fælles. De er slidstærke og de har derfor en utrolig lang levetid – du kan derfor have glæde af disse havehegn mange år i frem tiden – og det er endda på trods af de mange regnvejrsdage, som ofte er her i Danmark. Derudover er der ikke meget vedligeholdelsesarbejde forbundet med dem, da mange af dem kan nøjes med en hurtig overspuling med haveslagen en gang ved lejlighed. Du behøver derfor ikke være bange for at skulle bruge timevis i haven på at holde dem pæne. Du kan i stedet bruge tiden på noget bedre – såsom at smække benene op og nyde eftermiddagssolen på terrassen.  

 

Stort udvalg af vedligeholdelsesfri hegn til haven

Her hos Johannes Fog finder du stort set alt, du skal bruge til hus og have. Vi hjælper dig gerne med at skabe rammen til din families hyggelige stunder i haven og vi har derfor et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører. Her finder du flotte havehegn i træ, lamelhegn, pilehegn og trådhegn. Vi bestræber os på altid at levere varer af en særdeles høj kvalitet til de bedste priser på markedet. Derfor udvælger vi nøje de produkter, du finder her på siden, så vi er sikre på, at de lever op til vores høje krav til kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og design. Du kan derfor være helt sikker på, at når du køber et havehegn hos os, så er det et, som du kan have glæde af mange år frem i tiden og du slipper derfor for besværet med at skifte det ud lige foreløbig. Vores hegn kommer i mange forskellige udgaver og du har derfor rig mulighed for selv at vælge alt lige fra materiale og højde til tæthed og udtryk. 

 

Miljøvenlige hegn til haven fra danske PLUS

Vores brede sortiment indeholder mange forskellige slags havehegn fra blandt andet PLUS og NSH Nordic, der begge leverer hegn og hegnstilbehør i høj kvalitet. Du kan købe deres hegn i forskellige størrelser og modeller. Så uanset, om du skal have din grund hegnet ind eller bare vil afskærme et stykke af haven, så har vi produkterne til det. Med produkter fra PLUS er du med til at værne om miljøet. PLUS er nemlig blevet FSC certificeret. Det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ end det, skoven kan nå at reproducere. FSC en garanti for at både planteliv og dyr er beskyttet. Derudover får de mennesker, der arbejder i skoven det, de har brug for i form af uddannelse, ordentlig løn og sikkerhedsudstyr. Du kan derfor købe PLUS havehegn med god samvittighed. Fra PLUS finder du blandet andet lamelhegn – deres såkaldte tæthegn.

 

Flotte havehegn i træ

Det rigtige hegn har mange funktioner: det rammer haven ind, samtidig med at det sørger for læ og privatliv. Så vil du nyde sommeren på terrassen eller haven uden generende blikke fra naboer og forbipasserende, så tag et kig på nogle af vores mange flotte havehegn i træ. Her finder du et spændende udvalg af klassiske stakitter, lamelhegn, tæthegn og de luksuriøse pilehegn, der pynter smukt i haven. Personligt er vi selv ret vilde med det smukke pilehegn, som pryder haven hele året rundt. Pilehegn passer godt til den nordiske og naturlige stil, som kendetegner de danske hjem og det passer derfor perfekt ind i de fleste haver. De har mange anvendelsesmuligheder, samtidig med at de er et meget miljøvenligt valg. Du kan derfor med god samvittighed anskaffe dig denne type hegn. Med pilehegn kan du i løbet af kort tid skabe dig en hyggelig krog på en enkel og nem måde. Et pilehegn er nemlig utrolig nemt og hurtigt at sætte op – og så er de nærmest vedligeholdelsesfrie. Her i Johannes Fog leverer vi pilehegn, som er flot forarbejdet og som giver en vis varme og sjæl til haven. Gå på opdagelse i vores udvalg og find den type, som passer bedst til lige netop din have.

 

Brug for råd? Hjælpen er nær

Er du på udkig efter et nyt vedligeholdelsesfrit havehegn, men er du ikke helt sikker på, hvilken type du skal vælge? Måske du ikke ved, hvilke egenskaber de forskellige hegn besidder? I så fald, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. Du kan kontakte os på 45 87 10 01 eller via vores mail: info@johannesfog.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker, hvis du ønsker at se nærmere på vores mange forskellige havehegn.

 

Vil du være en af de første, som får besked om vores tilbud på havehegn, pilehegn, lamelhegn og andre hegn til haven? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt, samtidig med at du jævnligt bliver beriget med gode råd og fif om alt fra hus til have. Du kan således også være sikker på at være den første som ved besked, når der kommer nye varer ind i butikken. Ønsker du at gå på opdagelse i vores tilbudsavis, men er du typen, som sjældent får åbnet dine mails, så fortvivl ej – du har også altid mulighed for at finde vores nyeste tilbudsavis online på vores hjemmeside. Se den her