Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Hegn

>

Havehegn

Stort udvalg af vedligeholdelsesfri havehegn

Her hos Johannes Fog finder du stort set alt til hus og have. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører. Det gælder også vores udvalg af havehegn. Her finder du både flotte havehegn i træ, lamelhegn, pilehegn og trådhegn. Hos Johannes Fog stræber vi efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Derudover kan du som kunde hos os altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du mangler havehegn, pilehegn, lamelhegn eller andre produkter til vedligeholdelse eller dekoration af dit hjem ude som inde.

Miljøvenlige havehegn fra danske PLUS

Vores brede sortiment indeholder mange forskellige slags havehegn fra blandt andet PLUS og NSH Nordic, der begge leverer hegn og hegnstilbehør i høj kvalitet. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Så uanset, om du skal have din grund hegnet ind eller bare vil afskærme et stykke af haven, så har vi produkterne dertil. Med produkter fra PLUS er du med til at værne om miljøet. PLUS er nemlig blevet FSC certificeret. Det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC en garanti for at både planteliv og dyr er beskyttet. Derudover får de mennesker, der arbejder i skoven det, de har brug for i form af uddannelse, ordentlig løn og sikkerhedsudstyr. Du kan derfor købe PLUS havehegn med god samvittighed. Fra PLUS finder du blandet andet lamelhegn – deres såkaldte tæthegn.

Flotte hegn til haven, terrassen og indkørslen

Vil du nyde sommeren på terrassen eller haven uden generende blikke, så tag et kig på nogle af vores mange flotte havehegn i træ. Her finder du et udvalg af klassiske stakitter, lamelhegn, tæthegn og de luksuriøse pilehegn, der pynter smukt i haven. Du kan købe lamelhegn og meget mere online på shoppen her.

Naturligt smukke pilehegn

Pilehegn passer godt til den nordiske og naturlige stil, som passer til de fleste hjem. Vi leverer pilehegn der er utrolig flot forarbejdet og som giver en varme til haven. Med pilehegn kan du skabe dig en hyggelig krog på en enkel og nem måde. Et pilehegn er utrolig hurtigt at sætte op – og så er de nærmest vedligeholdelsesfrie. Et pilehegn giver mange anvendelsesmuligheder og er samtidig et meget miljøvenligt valg. Det naturlige materialer er flot og dekorativt hele året og passer naturligt ind i ethvert miljø.

Køb havehegn i træ, lamelhegn og pilehegn online hos Johannesfog.dk

Vi har et bredt udvalg af havehegn i forskellige størrelser og materialer. Vil du være en af de første til at få besked om tilbud på havehegn, pilehegn, lamelhegn og andre hegn til haven? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du finder den ligeledes online.