Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Hegn

Stort udvalg af hegn til haven

Har du en have eller terrasse, der skal hegnes ind, så finder du et stort udvalg hos Johannes Fog. Vi har stort set alt til hus og have. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører. Det gælder også vores udvalg af terrassehegn og hegn til haven. Her finder du både flotte terrassehegn i pileflet eller træ, lamelhegn og trådhegn. Derudover finder du tilbehør til hegn. Klik dig videre i menuen til venstre og se vores udvalg..

Miljøvenlige hegn fra danske PLUS

Vores sortiment af hegn til haven og terrassehegn indeholder flere forskellige typer fra blandt andet NSH Nordic og PLUS. De fremstiller begge hegn og hegnstilbehør i høj kvalitet. Du kan købe dem i forskellige modeller og størrelser. Så uanset, om du skal have din grund indhegnet eller vil afskærme din terrasse eller et område af haven, så har vi produkterne dertil. Med produkter fra PLUS er du desuden med til at værne om miljøet. PLUS er nemlig blevet FSC certificeret. FSC en garanti for at både planteliv og dyr er beskyttet. Det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Derudover får de mennesker, der arbejder i skoven det, de har brug for i form af uddannelse, ordentlig løn og sikkerhedsudstyr. Køb derfor PLUS terrassehegn og hegn til haven med god samvittighed.

Flotte terrassehegn og hegn til haven

Hvis du ønsker at nyde sommeren i haven eller på terrassen uden nysgerrige blikke, så se mere på vores flotte modeller i træ. Her finder du et udvalg af lamelhegn, klassiske stakitter, og de luksuriøse pilehegn, der pynter smukt og naturligt.

Naturligt smukke hegn i pil

Terrassehegn fås i mange forskellige modeller og designs fra det helt enkle og stilrene til det naturlige. De smukke terrassehegn i pileflet passer godt til den nordiske og naturlige stil, som passer godt de fleste danske haver. Hos Johannes Fog finder du disse terrassehegn i pil. der er utrolig flot forarbejdet og som giver en varme til haven. Med indhegning i pil kan du nemt og enkelt skabe dig en hyggelig krog. Et terrassehegn i pil er utrolig nemt at sætte op – og så er de nærmest vedligeholdelsesfrie. Det naturlige materiale er dekorativt at se på hele året og passer naturligt ind i enhver have.

Køb terrassehegn og hegn til haven online hos Johannesfog.dk

Her på shoppen eller hos Johannes Fog Trælast & Byggecenter finder du et bredt udvalg af havehegn i forskellige størrelser og materialer. Vil du være en af de første til at få besked om tilbud på ting til hus og have? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du finder den ligeledes online.