Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveartikler

>

Vanding

>

Haveslanger

Find din næste vandslange eller haveslange her

Vil du serviceres af kompetente medarbejdere, skal du komme til Johannes Fog. Hos os får du den bedste service online såvel som i butikkerne. Vores kunder kan desuden altid regne med at få kvalitet for pengene, når de handler hos os. Se bl.a. vores udvalg af vandslanger og haveslanger fra Gardena til gode priser. Alle boligejere med have vil ikke kunne undvære dette redskab.

Hav det rigtige udstyr fra start

De fleste tænker sikkert ikke over nødvendigheden af en vandslange eller haveslange, før den går i stykker. Ved at have det rigtige udstyr fra start behøver man heller ikke tænke over udfordringer med lavt vandtryk pga. utætheder eller dårlige slangekoblinger. Vil du holde din græsplæne grøn og blomsterne fine, skal du købe en vandslange eller haveslange hos os. Vi har et stort udvalg, hvor der helt sikkert er en vandslange, der kan dække dit behov. Du får altid den bedste kvalitet og næsten vedligeholdelsesfrie produkter.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os har du altid mulighed for at shoppe vandslanger og haveslanger fra populære brands. Du kan eksempelvis købe en vandslange eller haveslange fra det populære brand Gardena. Gardena er det mest foretrukne brand inden for havepasning. De tilbyder altid et komplet udvalg af alt, hvad man har behov for. Du kan købe en vandslange eller haveslange 80 steder i verden fra dem, og de er i dag det førende varemærke inden for redskaber til haven i høj kvalitet i Europa. Når du køber en haveslange eller vandslange fra Gardena, er du sikker på at få et produkt, der opfylder dine behov. Du finder altid et bredt sortiment af haveslanger og vandslanger hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb vandslange eller haveslange online hos Johannesfog.dk

Inden du køber din vandslange eller haveslange, er det vigtigt at være opmærksom på selve vedligeholdelsen af den. En god haveslange kan holde i mange år - den skal bare passes ordentligt. Det er vigtigt at bevare dine vandslanger ved at undgå knæk, når de hænger ubrugt, eller mens du bruger dem. Hæng gerne slangen på en bøjle eller et hjul - dette lader den hænge løst uden skarpe bøjninger og knæk. Du kan også vælge at købe en slangevogn. Med en slangevogn kan du transportere din haveslange eller vandslange hvorhen, du ønsker. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores udvalg.