Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores udvalg af muldjord og plantejord

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Det gælder også for vores store udvalg af muldjord og plantejord. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du handler i vores fysiske butikker eller online på shoppen her. Køb muldjord og plantejord online her og få det leveret lige til døren.

Få en flot og frodig have

Har du et ønske om en frodig have med flotte blomster og bede? Du kan plante nok så mange fine blomster og frø, men det nytter ikke noget, hvis du planter dem i den forkerte jord. Jord er nemlig ikke bare jord, og du kan gøre klogt i at bruge et par minutter på at finde ud af hvilket jordmiljø, dine planter foretrækker at leve i. Både den rigtige jord og gødning er nemlig vigtig for et sundt planteliv. Tag et kig her på siden og oplev vores udvalg af plantejord og muldjord, som med garanti kan gøre dit planteliv rigere.

Vi forhandler plantejord og muldjord i høj kvalitet

Her på Johannesfog.dk kan du finde den bedste muldjord og plantejord til store og små planteprojekter. Nogle blomster og planter har brug for særligt gode betingelser for at kunne gro og trives. Er du i tvivl om hvilken jord, du skal benytte til dine blomster, bede eller planter, skal du være velkommen til at kontakte vores personale for råd og vejledning. Uanset om du besøger Bolig & Designhuset eller vores Trælast & Byggecenter eller shopper online på shoppen her, så kan du forvente en høj service.

Køb muldjord og plantejord online hos Johannesfog.dk

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du, som en af de første, de bedste tilbud kvalitetsjord, som eksempelvis muldjord, plantejord og rhododendronjord. Du modtager selvfølgelig også andre gode tilbud og produktnyheder.