Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveartikler

>

Havemaskiner og tilbehør

>

Løvsugere/Løvblæsere

Find en løvsuger eller løvblæser hos os

Hos Johannes Fog finder du et bredt sortiment af løvsugere og løvblæsere. Vi har løvsugere fra populære brands som eksempelvis Ryobi. Hos os får du altid den bedste service online som i vores butikker. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en løvsuger eller løvblæser.

Gør havearbejdet til en leg

En yderst uundværlig del af en haveejers udstyr er en løvsuger. Når efteråret byder på nedfaldende blade, der både dækker plænen, terrassen og indkørslen, er det godt at have en løvsuger til at hjælpe med oprydningen. Vil du derfor fjerne fugtige og visne blade, skal du anskaffe dig en løvsuger. Den samler bladene i en rummelig opsamlingspose og komprimerer dem til ikke at fylde særlig meget. Derefter kan du anvende dem som kompost. Vil du gerne fjerne løst græs på plænen, kan en løvsuger desuden anvendes til dette. Der er mange muligheder, når du køber en løvsuger eller løvblæser hos os. Du får altid den bedste kvalitet og næsten vedligeholdelsesfrie produkter.

Vi forhandler mange af de populære brands

Det kan være et stort arbejde at rive blade sammen, når efteråret kommer. Køb derfor en løvblæser fra en af vores populære brands. Køb eksempelvis en løvblæser fra Ryobi, der forhandler produkter, hvor innovation, brugervenlighed og høj kvalitet for pengene er forenet. De udvikler hvert år banebrydende teknologier, der giver forbrugerne mere effektive, brugervenlige og sikre havemaskiner og elværktøjer. Køber du en løvblæser fra dette brand, får du et ergonomisk og nemt håndterligt produkt. Denne løvblæser vil helt sikkert udføre arbejdet præcist, som du vil have det. Du finder altid et stort udvalg hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb løvblæser og løvsuger online hos Johannesfog.dk

Du finder mange forskellige varianter hos os, når du skal købe en løvblæser eller løvsuger. Du kan eksempelvis købe en, der kombinerer de to - den kan både sættes til at blæse eller suge. Du kan også vælge en, der kun håndterer den ene funktion alt efter, hvad du har behov for. De fås i forskellige størrelser. Kom dine blade til livs med en løvsuger eller løvblæser. På den måde får du tid til at nyde efteråret uden at skulle tænke på at rydde haven, terrassen eller indkørslen for blade. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores udvalg.