Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveartikler

>

Haveredskaber

Se vore store udvalg af haveredskaber

Hos Johannes Fog spænder vores sortiment over haveredskaber fra populære brands som Fiskars og Gardena, og de fås i en super kvalitet for pengene. Når vores kunder shopper hos os, er de altid sikre på at få den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Lad os gøre din hverdag nemmere med det rigtig sæt haveredskaber. På den måde kan du holde din have på den bedst mulige måde.

Gør din hverdag endnu nemmere

Vil du gøre dit havearbejde sjovere, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af haveredskaber. Har du det rigtige grej, er det lettere at holde haven pæn. Vi har et bredt sortiment, der dækker over alt fra river, skovle, gevindskafte, sækkevogne, havesprøjter og mange flere. Vælger du ergonomiske redskaber, beskytter du samtidig din krop, ryg og led mod skader. Gør derfor havearbejdet til en udmærket motionsform med haveredskaber i topkvalitet. Du finder altid et bredt udvalg, når du shopper hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de eksklusive brands

Hos os finder du et bredt udvalg af produkter fra populære brands. Se f.eks. vores sortiment af produkter fra Fiskars, der har lavet værktøj til private og professionelle siden 1649. Det er et finsk firma og er den ældste virksomhed i Finland. De er i dag en af de førende globale leverandører af produkter til både hjemmet og haven. Vi har også et bredt sortiment af haveredskaber fra Gardena. De har lavet redskaber til haven i over 50 år, og mange i Europa foretrækker dette haveredskabsmærke allermest. Find altid et bredt udvalg af populære brands hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb haveredskaber online hos Johannesfog.dk

Når du skal arbejde med jorden, er der masser af haveredskaber, der kan hjælpe dig. Skal du f.eks. plante nyt eller fjerne ukrudt omkring din planter, er redskaber som hakkejern, rive, spade, skovl og kultivator uundværlige redskaber. Døjer du i stedet med irriterende ukrudt mellem fliserne, kan du med fordel købe en fliserenser. Efter at have fjernet ukrudtet kan du feje fliserne med en havekost og dermed holde dem ryddet. Kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores trælaster og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på haveredskaber

Er du interesseret i at være en af de første til at modtage de bedste tilbud på haveredskaber? Så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi, med det samme den er trykt, sende dig den mest aktuelle tilbudsavis. Du finder den ligeledes online.