Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores store udvalg af flagstænger

Mangler du en flagstang til dit hus eller sommerhus? Her på Johannesfog.dk kan du finde vores udvalg af flagstænger. Du får den bedste service hos os, og du kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når du handler hos os. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra mange eksklusive brands. Så kig dig gerne omkring på shoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg til af produkter til indendørs og udendørs brug.

Vedligeholdelsesfri flagstang i glasfiber

I de danske haver ser man oftere og oftere flagtænger i glasfiber fremfor de mere traditionelle flagstænger i træ. Dette er med god grund, da en flagstang i glasfiber er næsten vedligeholdelsesfri og skal aldrig males eller slibes som en flagstang i træ. Tværtimod skal den bare rengøres med sæbevand og kan eventuelt også poleres med voks efter behov. En flagstang i glasfiber bliver ligeledes ikke på samme måde beskidt af bilos, alger eller røg som en flagstang i træ. Derudover er en flagstang i glasfiber også lettere end en i træ, og derfor også lettere at håndtere.

Danske traditioner

Dannebro er et stort nationalt symbol med mange forskellige traditioner tilknyttet. Faktisk er det ikke mange nationaliteter, der på samme måde hejser flaget til særlige begivenheder som Danmark. Der findes næsten ikke noget mere dansk end et flagrende dannebrogsflag en varm sommerdag. I Danmark er der mange grunde til at flage. Dannebro bliver hejst til særlige begivenheder – både de glædelige og sørgelige. Hvad er en fødselsdag eller et bryllup uden et hejst flag? Eller en begravelse uden et flag på halvt? Her på Johannes Fog kan du købe den flagstang, du mangler i din have, sommerhus eller kolonihave.

Garanteret god service hos Johannes Fog

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du som en af de første de bedste tilbud på en flagstang i fiberglas og andre gode tilbud og produktnyheder.