Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveartikler

>

Flag og flagstænger

>

Flag og vimpler

Se vores udvalg af dannebrogsflag og vimpler

Hos Johannes Fog finder du altid et bredt udvalg af produkter til haven i høj kvalitet. Vi har f.eks. et pænt udvalg af vimpler og dannebrogsflag i Danmarks nationalfarver hvid og rød.
Vi stræber altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene, og det gælder også for disse produkter. En vimpel er perfekt til at give en god stemning samt vise hvilken vej vinder blæser, mens et dannebrogsflag bruges til alle livets store begivenheder.

Kvalitetsprodukter fra Dano Mast

Hos os finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter, heriblandet vimpler og dannebrogsflag fra Dano Mast. Dano Mast producerer produkter i høj kvalitet. Alle flagene har gennemgået tre kvalitetstests, før de kommer ud i butikkerne. Når flagene og vimplerne syes, får de en ekstra forstærkning i enden. Det gør at vinden har mindst mulighed for at få fat og det mindsker dermed slidtagen

Så skal Dannebrog hejses

Der er ikke noget mere dansk og sommerligt end at se dannebrogsflag og vimpler flagre i vinden rundt omkring i landet. I Danmark har vi en stolt tradition for at bruge Dannebrog til alle livets store begivenheder – både de glædelige og de triste. Der er ikke mange andre nationer, der flagrer så meget, som vi gør i Danmark. Dannebrogsflaget hejses til tops til festlige begivenheder så som fødselsdage, barnedåb, navngivninger, konfirmationer, non-firmationer, studentergilder, fester, bryllupper, kobberbryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper og diamantbryllupper. Derudover kommer byfester, nyåbninger, helligdage og andre større begivenheder, der skal markeres.

I Danmark har vi en del officielle flagdage, heriblandt en del kongelige fødselsdage. Derudover vil du også se nationalflaget hejst på nytårsdag. Datoerne for Danmarks besættelse og befrielse, grundlovsdag, Valdemarsdag, juledag og 2. Juledag samt 5. September for at hædre Danmarks udsendte. Når end der skal fejres noget, vajer Dannebrog højt i luften. Derudover kommer der de traditionelle flagdage, der skal markere Danmarks tilstedeværelse i forskellige krige.
Dannebro hejses på halvt, når mere triste begivenheder, så som begravelser, bisættelser og visse helligdage finder sted.

Vimpel

Er du på tur i det danske sommerland, vil du ofte se et smalt rød-hvid flag vaje over et sommerhus eller en kolonihave. De ses også ofte på offentlige flagstænger. Tomme flagstænger er kedelige at se på og derfor siger flagreglerne, at man bør hejse en vimpel, når Dannebrog ikke er i brug. Denne vimpel i nationalflagets farver vajer ofte for at vise vindretningen. Modsat Dannebrog, der skal tages ned når ved solnedgang (for ikke at flage for fanden), så bør en vimpel være hejst både dag og nat. Den tages derfor kun ned, når Dannebrog skal op.

Køb dannebrogsflag og vimpler online hos Johannesfog.dk

Køb trygt dit nye dannebrogsflag eller din nye vimpel hos Johannes Fog. Hos os får du altid en høj service og kompetent rådgivning.