Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Byg-selv produkter

>

Carporte

>

Enkelt carporte

Se vores brede udvalg af carporte

Når vores kunder handler hos os, får de altid den bedste service online som i vores butikker. Hos Johannes Fog er du nemlig altid sikker på at få god kvalitet for pengene samt et tilfredsstillende produkt. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du f.eks. står og mangler en carport. Her kan du nemlig finde et bredt udvalg fra populære brands. Med den rigtige carport har du ikke kun et funktionelt produkt men også en måde at beskytte dine køretøjer på.

Fokus på funktionalitet og et lækkert design

Er du husejer, er det helt sikkert en god investering at se lidt nærmere på vores udvalg af carporte. Med en carport kan du beskytte dine køretøjer - og så er den nem at montere og passer til alle typer af huse. Vi mener ikke, at en carport kun er en praktisk foranstaltning. Da den er noget af det første, som forbipasserende og besøgende ser, har vi sørget for at samle et udvalg af carporte, som både er funktionelle og har et lækkert design. Hos os finder du materialer til carporte i den bedste kvalitet, så du kan komme i gang med dit Byg-Selv-projekt og bygge dine carporte.

Gør dig nogle overvejelser inden dit valg

Der er meget, der skal overvejes inden, at man skal vælge carporte. Har I f.eks. to biler, skal du købe en dobbelt carport - her kan du bygge et redskabsskur i enden, hvis der er plads til det. Har I kun en bil, er en enkelt carport den bedste løsning. Du kan også bygge en sidehængt carport. Her udgør husvæggen den ene side. På den måde kan du spare plads. Der er også valget mellem at lukke en, to eller alle sider af din carport. Der er masser af overvejelser inden, du skal købe din carport. Se vores brede udvalg af carporte her og lad dig inspirere.

Køb carport online hos Johannesfog.dk

Ved at købe en carport i træ har du selv mulighed for at præge designet. Træet er ofte ubehandlet. På den måde kan du give din carport det træbeskyttelse eller maling, der enten passer til resten af huset og haven eller skiller sig ud. Hos os finder du altid et stort udvalg af carporte i forskellige størrelser. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og hør mere om dine muligheder.

Læs mere om mulighederne med Fog carporte og krav til byggetilladelse m.v. her