Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Arbejdstøj


 

 

FIND BILLIGT ARBEJDSTØJ TIL KVINDER OG MÆND

Hos Johannes Fog finder du altid et stort sortiment af arbejdstøj fra nogle af de mest anerkendte mærker i verden. Når vi håndplukker arbejdstøj og -udstyr til vores sortiment, så gør vi det med omhu og omtanke. Vi sørger for, at sortimentet er bredt, og at det byder på lige dele funktionelt og moderne arbejdstøj, der egner sig til en bred vifte af brancher. Som altid sætter vi en ære i at levere den højeste kvalitet til de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Men vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Kvaliteten, funktionaliteten, holdbarheden og levetiden er nogle af de ting, vi vægter allerhøjest hos Johannes Fog. Hos os finder du ikke kun arbejdstøj. Vi leverer hele vejen rundt om tøj og udstyr til arbejde – lige fra undertøj til handsker og sikkerhedsbriller. Hvis det er en beklædningsgenstand, og hvis den skal bruges i forbindelse med arbejde, så kan du være sikker på, at vi har det hos Johannes Fog. Se, om ikke der er noget i vores store udvalg, der passer perfekt til lige præcis din branche. I vores store sortiment finder du blandt andet:

 

FUNKTIONALITET ER I HØJSÆDET

Vi udvider og forbedrer hele tiden vores sortiment. Det er vores medarbejderes fornemste opgave at udvikle udvalget, så det lever op til vores kunders behov for kvalitet, funktionalitet, design og komfort. Når det gælder arbejdstøj, så er det vigtigt, at funktionaliteten er i top. For at funktionaliteten kan være høj så skal tøjet være fremstillet af noget holdbart og slidstærkt materiale, som kan holde til strabadserne i de mange forskellige slags jobs og brancher, som vores kunder kommer fra. Samtidig skal materialet være afstemt med det ustabile danske vejr. Hvis det er varmt, skal det kunne ånde, og hvis det er koldt, skal det kunne isolere bedre. Men funktionalitet er meget mere end slidstyrke og holdbarhed. Funktionalitet handler også om, at tøjet understøtter de behov, som arbejderne har i løbet af en dag. Det kan for eksempel være, at der er lommer eller andre slags detaljer i tøjet, som gør tøjet praktisk og funktionelt i det daglige arbejde. Det kan være lommer til værktøj, måleinstrumenter, mobiltelefoner eller andre slags genstande, som er vigtige i løbet af en arbejdsdag. 

KOMFORT OG PASFORM

Ud over funktionalitet lægger vi hos Johannes Fog også vægt på komfort og pasform. Det tøj, vi fører i vores sortiment, er gennemtestet for komfort, for vi ved, hvor vigtigt det er, at komforten er i top, når det kommer til arbejdstøj. Godt arbejdstøj skal ikke forstyrre arbejdet, men fordre arbejdet. Det er vigtigt, at tøjet giver dig bevægelsesfrihed i dit arbejde, så det ikke er til gene. Så selvom tøjet skal være robust, skal det samtidig være fleksibelt, mobilt og behageligt. Et andet aspekt af komfort er for eksempel åndbarhed. Ofte skal materialerne være slidstærke, holdbare og robuste, og det kan godt risikere at give tøj, hvor huden overhovedet ikke kan ånde. Men i vores udvalg af tøj til arbejdet vil du finde tøj, der er åndbart, og som er behageligt at have på, selvom arbejdet er fysisk krævende, eller selvom det er varmt udenfor eller indenfor på arbejdspladsen. 

KØB ARBEJDSTØJ ONLINE HOS JOHANNESFOG.DK

En af vores stærkeste kerneværdier i Johannes Fog er kvalitet. Vi har et skarpt øje for kvalitet i alle de produkter, vi fører i vores sortiment. Samtidig lægger vi naturligvis vægt på design, funktionalitet, holdbarhed og levetid – alt sammen til en fornuftig pris. Vores skarpe sans for kvalitet og design kommer vores kunder til gode gang på gang. Vi udvider hele tiden vores sortiment, og vi arbejder hele tiden på at forbedre og optimere det. Det betyder, at vi også får nyheder i sortimentet – også inden for arbejdstøj. Har du lyst til at være en af de første til at få besked, når vi har nyheder inden for arbejdstøj i vores sortiment? Så vil vi anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her får du nemlig adgang – som en af de første – til alt det nye: nye produkter, ny inspiration og meget mere.

Hvis du ikke vil modtage mails fra os, men hvis du stadigvæk er interesseret i at høre om vores seneste nyheder inden for arbejdstøj, så er du mere end velkommen til at kigge i vores online tilbudsavis. Herinde finder du de samme spændende – og prisstærke – nyheder og tilbud, og du får inspiration til arbejdspladsen og meget mere. Du er velkommen til at gå ind og bladre rundt, lige når det passer dig. Den aktuelle avis ligger altid klar herinde.

Har du spørgsmål til vores sortiment? Så står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på 45 87 10 01eller besøg os i en af vores fysiske butikker. Vores imødekommende og fagkompetente personale står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.