Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Weber World Store

Weber World Store

Fog var danmarks første forhandler af Weber tilbage i begyndelsen af 90'erne, og nu kan vi kalde os selv for certificeret Weber World Store forhandler. Det betyder, at vi i Fog Værebro har en komplet udstilling på over 75m2 udelukkende dedikeret til Weber. Det betyder også, at vi giver kompetent og omfattende rådgivning, og at vi har et udvidet sortiment af Webers produkter. 

Vi forhandler Weber i alle vores afdelinger, men hvis du vil se det store World Store sortiment, skal du forbi afdelingen i Værebro - ellers har vi samlet det hele her.


GRILL

 

TILBEHØR

 

FORDELE MED WEBER

 

Weber ID

Når du har anskaffet dig en Weber grill, kan du gratis oprette et Weber-ID. Her kan du registrere din grill og hermed få et overblik over garantiperioder og adgang til brugervejledninger. Du modtager også spændende artikler, opskrifter og nyheder, og du får eksklusiv adgang til særlige Weber-ID-produkter.

Garanti

Alle Webers produkter er dækket af et garantiprogram med op til 10 års garanti på særlige dele af det enkelte produkt. Se Webers garantiprogram her.

Weber univers

Weber har et kæmpe univers af opskrifter, tips og tricks på deres hjemmeside. Her finder du en masse lækre opskrifter på retter med alt fra kød og fisk til pizza, brød og desserter. Du finder hurtigt ud af, at det ikke kun er bøffer og pølser der skal grilles, men at du kan lave hele retter på din grill – de hurtige og nemme til hverdagene såvel som de mere avancerede retter, der med garanti vil imponere dine gæster.
Weber guider dig også i gennem de forskellige grillmetoder, hvordan du får mest ud af din grill og hvordan du bedst rengør og vedligeholder den. 


Se webers store univers af opskrifter, tips og tricks