Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores brede sortiment af sokkelsæt

Tøv ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en sokkel til dit skab. Vi forhandler sokkelsæt i forskellige designs, former og størrelser til gode priser. Hos Johannes Fog er du altid garanteret den bedste kvalitet for pengene. Vores dygtige personale sørger desuden for, at du får den bedste service online som i vores butikker. Kom derfor til os, hvis du står og mangler en sokkel til dit skab.

Få en flot finish nederst på dine skabe

Vil du gennemføre dit køkken, soveværelse eller måske badeværelse med en sokkel til dit skab? Så kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af sokkelsæt. Med en sokkel til et skab er du sikker på, at dit rum er fuldstændig gennemført. Soklen er noget af det synlige i rummet, og derfor må du ikke undervurdere den. Køb derfor en sokkel til dit skab, hvis du gerne vil have et flot finish nederst på dine skabe. Vi har samlet et bredt udvalg af sokkelsæt her, som du kan vælge fra - vi er næsten sikre på, at der er en sokkel til dit skab. Du får en sokkel til dit skab i den bedste kvalitet.

Skaber stabilitet og sikrer dine skabselementer

Om man vil det eller ej, er en sokkel til et skab en vigtig del af selve indretningen i dit hjem. Den er ikke blot synlig men skaber samtidig stabilitet. Den bruges til at sikre, at alle elementerne i rummet står i vater. Derfor anbefaler vi, at du vælger den rigtige løsning, når du skal købe en sokkel til dit skab. På den måde er du sikker på at få det rigtige finish til enten dit garderobeskab, køkkenskab eller andre skabe i dit hjem. Hos os finder du masser af løsninger i form af sokkelsæt. Der er altid masser af muligheder - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb sokkel til dit skab og sokkelsæt online hos Johannesfog.dk

Når du køber et sokkelsæt, får du alle de dele, du skal bruge. Du kan købe sokkelsæt hos os, der passer ind til dit køkken, bryggers eller til dine opbevaringsskabe. Der er mange muligheder for at sammensætte netop det sokkelsæt, du ønsker. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og tag en snak med vores dygtige personale. De står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har brug for at vide mere om vores sokkelsæt.