Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Væv og filt

Glasvæv og glasfilt i høj kvalitet

I Bolig & Designhuset hos Johannes Fog finder du stort set alt til hus og have. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører. Du finder blandt andet forskellige produkter til dine malingprojekter fra Dyrup, der er ekspert i netop maling og produkter i forbindelse dermed så som glasvæv og glasfilt. Trænger dit hjem til fornyelse, så find produkterne hos os. Vi gør alt hvad vi kan, for at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Vi har et bredt sortiment, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Verdenskendt kvalitet

Dyrup blev grundlagt i 1928 af Sigurd Dyrup, der havde specialviden med hjem fra USA. I dag er Dyrup en del af PPG Industries, der er en af verdens førende virksomheder indenfor maling og coating. Dyrup er et velrenommeret brand på grund af sine kvalitetsprodukter. Har du en rå væg, kan du beklæde den med glasfilt eller glasvæv inden du maler den. Læs mere om opsætning af glasvæv herunder:

Inden opsætning af glasvæv

Når du skal tapetsere med enten glasvæv eller glasfilt er der nogle ting, du skal tage hensyn til. Først og fremmest skal du afrense væggen, så den er klar til det nye glasvæv. Det gør du ved at fjerne gamle tapetrester og maling. Når først væggen er afrenset, skal væggen repareres for ujævnheder og huller. Spartel hullerne ud og husk at fjerne overskydende spartelmasse, så væggen er helt glat og jævn. Har du porøse eller sugende vægge, så giv dem en omgang grunder inden du opsætter glasfilten. Når væggen er tør er du klar til at sætte væven op. Husk at glasfilt og glasvæv kradser, så det er en god idé at beskytte arme og hænder med en lang bluse og handsker, inden du går i gang.

Alt til hus og have

Kig forbi Johannes Fog, hvis du vil have kvalitet hjemme hos dig. Her finder du altid et hav af inspirerende produkter i høj kvalitet til fornyelse og forbedring af dit hjem. Her på shoppen skifter sortimentet løbende, så hold øje med siden. Derudover lægger vi stor vægt på at levere en service i verdensklasse. Det er nemlig ikke kun kvaliteten af produkterne der er høj hos os.

Køb glasvæv, glasfilt og savsmuldstapet online hos Johannesfog.dk

Køb produkterne til dine renoverings- og fornyelsesprojekter så som glasvæv, savsmuldstapet og glasfilt online hos Johannes Fog. Vi leverer direkte til døren. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller din ordre, så kontakt en af vores dygtige fagfolk på kontakt@johannesfog.dk.