Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Tætningslister

Se vores store udvalg af tætningsliste, glaslister & gummilister

Igennem de senere år har mange fået øjnene op for, hvor vigtige tætningslister er for at skabe energirigtige og støjfrie huse. De bløde gummilister skal ikke længere bare dække over dårligt tømrerarbejde samt skæve døre og vinduer. Gummilister, glaslister – også kaldet tætningslister – giver dig nemlig både en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Ikke alene forhindrer de træk. De dæmper også støj udefra og holder pollen ude. Der er derfor alt mulig god grund til at investere i et par nye glaslister til din bolig. Hos Johannes Fog finder du altid produkter i den bedste kvalitet for pengene samt en høj service.

Tætningslister stopper træk, fugt, kulde og støj

Skift dine gamle og slidte tætningslister ud og spar penge på varmeregningen. Har du tætningslister, der ikke slutter tæt, så kan det give både træk og kulde. Det gør det dyrere at opvarme dit hjem og i sidste ende koster det på varmeregningen. Faktisk kan du spare helt op til 40% på energiudslippet ved at udskifte til nye glaslister, alt efter hvor utæt dit hus er. Der er derfor god økonomi i at tjekke om gummilister og fodlister omkring døre og vinduer slutter helt tæt.

Tip: Sådan finder du den rette størrelse

Når dine vinduer og døre skal have nye glaslister eller gummilister, så skal du have fat i de lister, der isolerer bedst. Du skal vide, hvor store huller dine nye glaslister skal kunne dække. Dem kan du først måle, når du har fjernet de gamle lister. Kan du ikke komme til at måle sprækken, så gør følgende.

  1. Fjern den gamle tætningsliste
  2. Læg en klump modellervoks eller hæftemasse (”elefantsnot”) mellem ramme og karm, hvor den gamle glasliste sad
  3. Luk vinduet eller døren helt i og lås hasperne
  4. Luk op igen
  5. Mål tykkelsen på klumpen
  6. Tesa – selvklæbende kvalitet

Tesa er en af verdens førende leverandører af selvklæbende produkter til både forbrugere og industrien. Virksomheden producerer over 6.500 forskellige systemløsninger - heraf ca. 300 produkter til forbrugermarkedet, så som de populære selvklæbende gummilister. Alle produkterne fra Tesa gør både processer og arbejde lettere og fører til bedre resultater.

Køb tætningsliste, glaslister & gummilister online hos Johannesfog.dk

Hvad enten du skal bygge nyt hus eller gøre dit gamle hus tidssvarende, så er tætningslister en vigtig del af processen. Hold fugt og kulde væk med et par tætsluttende glaslister eller gummilister. Vi forhandler Tesa tætningslister, der holder i helt op til 10 år. Du finder gennemsigtige, selvklæbende gummilister i silikone, der er meget nemme at montere. Derudover giver de et flot resultat. Køb glaslister og gummilister online her.