Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Maling

>

Gulvmaling

Se vores brede sortiment af gulvmaling

Hos Johannes Fog er du altid sikker på at få den bedste service. Det er uanset, om du handler i vores butikker eller online. Du er ligeledes garanteret produkt i høj kvalitet, så du er garanteret at få noget for pengene. Se f.eks. vores udvalg af gulvmaling i flere varianter og mængder. Vi er sikre på, at vi har noget gulvmaling, der passer til dine behov - tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du gerne vil have malet dit gulv.

Giv dit hjem en nem og hurtig make-over

Vil du gerne have malet dit beton- eller trægulv, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af gulvmaling. I dag bliver det mere populært at male gulvet. Ved at gøre dette kan du nemt og hurtigt give dit hjem en make-over. Desuden gør du også dig selv en tjeneste i forhold til vedligeholdelse samt rengøring af gulvet, da maling vil gøre dette nemmere. Køb gulvmaling, der er slidstærkt og giv dit gulv en mere modstandsdygtig overflade, så du undgår diverse ridser og hak. Du finder altid et stort udvalg hos os. Det fås i den bedste kvalitet og giver dig et næsten vedligeholdelsesfrit gulv.

Gør dig klart hvad du skal bruge malingen til

Har du et betongulv, der trænger til maling, kan du finde det hos os. Gulvmaling til beton er ofte oliebaseret og specielt egnet til garagegulve, værkstedsgulve, halgulve og andre steder, hvor gulvet slides meget. Skal du derimod have malet trægulv, er det en vandbaseret gulvmaling, du skal købe. Den bruges som regel indenfor, hvor der ikke kører tunge maskiner rundt, som slider på gulvet. Det sikre valg er ofte plastgulvmaling, der tåler almindeligt slid. Der er altid masser af muligheder, når du handler hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb gulvmaling online hos Johannesfog.dk

Når du maler dit gulv, har du mange muligheder for at gøre din boligindretning mere spændende. Der er desuden en praktisk funktion i visse rum. Et nymalet gulv er flot og sætter et personligt præg på dit hjem. Det er desuden en nem og knap så dyr måde at give dine stuer og andre rum et nyt look. Mal eksempelvis dine trægulve i en hvid nuance for at lyse rummet op. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af gulvmaling.