Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Grundbehandling

Se vores brede udvalg af grunder til træ

Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Dette gælder selvfølgelig også, når du handler grunder til træ her hos os. Skal du i gang med at male, og har brug for en god grunder til træet, så du får det bedste resultat? Hos os får du altid produkter i den bedste kvalitet. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du skal i gang med et gør-det-selv-projekt derhjemme.

Få et flot og holdbart resultat

Inden du påbegynder at male træ, er det meget vigtigt, at du skaber en god overflade. Dette gøres med grunder. Når du bruger grundmaling, opnår du nemlig det flotteste og mest holdbare resultat, når du skal male på træ. Når du grunder træet, får du en jævn overflade, så malingen sætter sig pænest og dækker bedst. Når du benytter grunder til træ, giver det dig ikke kun en jævn og pæn overflade, grundmaling beskytter også mod alger, svamp og råd. Du kan derfor med god grund se nærmere efter grundmaling, hvis du skal i gang med at male på træværk.

Vi forhandler grunder til træ i høj kvalitet

Her hos os finder du et stort udvalg af grunder til træ. Vi forhandler grundere fra det danske brand Dana, som producerer grundmaling i høj kvalitet til både professionelle fagmænd og til private. Foruden Dana forhandler vi også mærkerne LIP, Dyrup, Junckers og Ardex. Når du handler hos Johannes Fog, kan du være sikker på, at ligegyldigt hvilket brand, du køber, vil du købe et kvalitetsprodukt. Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af forskellige træprodukter samt træbeskyttelse dertil.

Løbende tilbud og bredt udvalg af grunder til træ
Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på grunder til træ? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du - så snart den er trykt - modtage den aktuelle tilbudsavis. Du finder den ligeledes online.