Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Fuge

>

Fuge og fugeskum

Fugemasse

Mangler du fugemasse eller andet materiale til et byggeprojekt, så har vi alt, hvad der skal bruges for at få det bedste resultat. Se vores store udvalg af acrylfugemasse, gulvfugemasse, klinkefuge, tagfugemasse, byggefuge, fliseklæb, fugeforsegler, fugerens, fugebund, montageskum, brøndskum, helårsskum, brandskum, fugefarve og meget mere.

Acrylfugemasse – let at anvende

Acrylfugemasse er nemt at anvende. Det har en meget elastisk struktur, der kan tåle at blive malet over. Acrylfugemasse er perfekt til indendørs fugning ved vinduer og døre. Brug det også til at udfylde pladesamlinger, revner m.m. Vi har acrylfugemasse i farverne hvid, grå og sort, der kan bruges på overflader af aluminium, træ, malede flader, glas, mursten og beton. Det har derfor masser af anvendelsesmuligheder og giver lige det sidste finish i hjørner og kanter.

Sådan laver du en holdbar fuge

Når du skal lave en holdbar og ikke mindst tæt fuge, er det vigtigt, at du vælger den rette fugemasse. Først skal du sørge for at fladerne er helt rene og fri for snavs, fedt, støv og evt. gammel fugemasse. Ellers kan den nye fugemasse ikke hæfte ordentligt. Vær opmærksom på at fugen får den rigtige form. Den skal være ca. dobbelt så bred, som den er dyb. Det får du ved at bruge fugebund eller fugestop, som presses ned i samlingen som det første. Fug kun lidt ad gangen og sørg for at glatte ud med en fugtig fugepund eller finger.

Stort udvalg i høj kvalitet

Du finder altid et stort udvalg af forskellig slags fugemasse online her på shoppen samt i vores Trælast & Byggemarked. Du finder også det rette værktøj til at få lavet de bedste fuger, herunder fugepistol, fugepinde, fugebræt, fugekraser, fugekugle, fugeskinne, fugefræser, fugepressejern, fugeske, studsfugeventil, fugespartel, fugefilt og fugebund. Vi forhandler produkter i høj kvalitet fra anerkendte leverandører så som LIP, Dana, Pattex, Henkel, Icopal, Polyfilla, Sprehn, Vink, Borup, Ardex, Isover, Farmacell samt vores eget brand Fog.

Køb fugemasse online her

Find fugemasse online hos Johannes Fog eller besøg vores Trælast & Byggecenter. Begge steder finder du altid et stort udvalg af kvalitetsprodukter til dine projekter i hus og have. Vi har meget andet en fugemasse på lager, så kig dig omkring på shoppen og lad dig inspirere.