Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Afdækning og tape

Se vores store udvalg af malertape og afdækningsplast

Skal du i gang med at male dit hus indvendigt eller udvendigt, skal du selvfølgelig bruge maling, men også malertape og afdækningsplast er nødvendigt. Hos Johannes Fog har vi et bredt sortiment af malerudstyr fra populære brands. Hos os er du garanteret et højkvalitetsprodukt, der er alle pengene værd. Vores dygtige og kompetente personale yder desuden den bedste service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at kontakte til os, hvis du står og mangler malertape eller afdækningsplast til dit næste maleprojekt, vi har alt i malerudstyr.

Forberedelsen er vigtig

For at opnå det bedste resultat når du skal male dine vægge eller lofter, er det vigtigt, at du forbereder dig inden, du går i gang. Selvom det kan synes unødvendigt at bruge tid og energi på at dække gulve og møbler med afdækningsplast eller – folie, får du det bedste resultat, hvis du gør det. Her hos Johannesfog.dk kan du købe alt i malerudstyr til dit næste maleprojekt, se dig omkring på siden efter malertape og afdækningsplast, og lad dig inspirere.

Inden du går i gang

Husk at dække gulvet af med plastfolie, pap eller malertæpper, og sæt det fast langs kanterne med malertape. Møbler og radiatorer dækkes af med plastfolie. Loft og vægge vaskes grundigt ned med grundrens, hvis de er fedtede eller snavsede. Sæt malertape på kanterne af dør- og vindueskarme, fodpaneler osv. Først nu er du klar til at klar til at male dine lofter og vægge.

Køb malertape og afdækningsplast online hos Johannesfog.dk

Du kan trygt købe malertape og afdækningsplast her på Johannes Fog. Er du i tvivl om hvilken variant, du skal købe eller mangler du råd og vejledning til dit maleprojekt, kan du sagtens henvende dig til vores kompetente og kvalitetsbevidste fagpersonale, som altid står klar til at hjælpe. Dette gælder ligegyldigt om du handler online eller i en af vores fysiske butikker.