Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Malerafdeling

Se vores store udvalg af malerudstyr

Hos Johannes Fog har vi et bredt sortiment af malerudstyr fra populære brands. Hos os er du garanteret et højkvalitetsprodukt, der er alle pengene værd. Vores dygtige og kompetente personale yder desuden den bedste service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at kontakte til os, hvis du står og mangler udstyr til dit næste maleprojekt, vi har alt i malerudstyr.

Træk malertøjet på og kom i gang

Når forår og sommeren står for døren, er det ofte man, som husejer, må trække i malertøjet og give huset eller sommerhuset en omgang frisk maling. Intet pynter som nymalede vægge, og det er derfor også vigtigt at benytte det rette malerudstyr, så du får det bedst mulige resultat.

Vi forhandler alt i malerudstyr

For at opnå det bedste resultat når du skal male dine vægge eller lofter er det vigtigt, at du forbereder dig inden. Dæk gulvet af med plastfolie, pap eller malertæpper og sæt det fast langs kanterne med malertape. Møbler og radiatorer dækkes af med plastfolie. Loft og vægge vaskes grundigt ned med grundrens, hvis de er fedtede eller snavsede. Sæt malertape på kanterne af dør- og vindueskarme, fodpaneler osv. Først nu er du klar til at male dine lofter og vægge. Her hos Johannesfog.dk kan du købe alt i malerudstyr til dit næste maleprojekt, se dig omkring på siden og lad dig inspirere.

Køb malerudstyr online hos Johannesfog.dk

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du, som en af de første, de bedste tilbud på malerudstyr som afdækningsfolie, fugefilt og meget andet. Du modtager selvfølgelig også andre gode tilbud og produktnyheder.