Find Fog

Ryobi ONE+

     RYOBI 18V SKRUEMASKINE R18DD3-220T 2X2,0AH BATTERIER
     RyobiRYOBI 18V SKRUEMASKINE R18DD3-220T 2X2,0AH BATTERIER1,099.-

     pr. stk. + evt. fragt

     Online

     I butik

     Vis næste 30 produkter

     30 / 122 produkter

     Brugervenlighed og høj kvalitet

     Ryobi er et af markedets mest dynamiske varemærker med det bredeste udvalg af elektriske, batteri- og benzindrevne maskiner. Produkterne forener brugervenlighed, innovation og høj kvalitet for pengene, som også er deres kendetegn. Hvert år udvikler Ryobi nye banebrydende teknologier, som er med til at skabe mere effektive, sikre og brugervenlige elværktøjer og havemaskiner.

     Den nye batteriteknologi One+™ er blot et af mange innovative systemer, som er med til at gøre arbejdet i både hus og have lettere.

     Ét batteri til over 100 værktøjer

     Ryobis ONE+ familie er verdens mest omfattende værktøjsserie til gør det selv-mennesker, hvor samme batteri passer til over 100 forskellige havemaskiner og elværktøjer. Det betyder, at når du er færdig med at slå græs, kan du tage batteriet ud af maskinen, sætte det i din boremaskine og hænge billeder op eller sætte batteriet i løvblæseren for at rydde op i haven eller løse en af de utallige andre opgaver i og omkring hjemmet, som Ryobi kan hjælpe med.

     Ryobi batterier yder mere

     Batteriet er udstyret med strømindikator og IntelliCell teknologi, der styrer energien i batteriet og optimerer forbruget. Batteriet kan dermed yde op til 10 % mere.