Find Fog

Shop kvalitetsvarer fra Fog til Black Weekend 2022

Den 25. november 2022 er det igen tid til Black Friday hos Fog. Vi har udvidet Black Friday til at gælde hele wekeenden, så du har ekstra god tid til at benytte vores fantastiske tilbud. Vi står klar i vores 9 trælast og byggecentre til at hjælpe dig hele weekenden. Tilbuddene gælder fra 25. november til og med 27. november 2022.

Hero Mobile

Hvad er Black Friday?

Black Friday er blevet årets største udsalgsdag landet over. Og det med god grund! Denne dag byder vi på de skarpeste priser, du har set i løbet af året. Køb julegaverne allerede nu og spar penge, så du kan gå julen i møde med god samvittighed.

Som navnet antyder, stammer Black Friday fra USA og ligger i forlængelse af amerikanernes store helligdag Thanksgiving. Her bliver det også anset som værende startskuddet til julehandlen. Butikkerne åbner tidligt - ofte kl. 00.00, og langer super tilbud over disken hele dagen. Siden 2005 har det været den travleste dag på det amerikanske shoppingmarked.

Siden 2013 er traditionen med Black Friday blevet en stor dag hos de danske forbrugere. Det er den også hos Fog! Vi glæder os til at løfte sløret for vores gode tilbud serveret til dig her på shoppen og hos Bolig & Designhuset og i vores Trælast & Byggecentre.