Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Cane-line

Dansk design i høj kvalitet

Cane-line er et dansk designfirma, der producerer havemøbler i høj kvalitet med minimal vedligholdelse. De er designet ud fra filosofien om et eksklusivt design kombineret med god komfort.

Kollektionen består af lounge møbler, havestole, haveborde, solvogne, solstole og et stort sortiment af havehynder og praktisk tilbehør til terrassen eller altanen.

Med Cane-lines havemøbler kan du nyde live under åben himmel i luksuriøse og komfortable møbler. Du kan let flytte møblerne rundt i haven alt efter, hvor solen rammer. De er flettet af et let materiale, og Cane-lines intention er, at give dig det optimale udbytte af lyset på de varme sommerdage.

Cane-line havemøblerne er stort set vedligeholdelsesfri, de er UV- og farvebestandige. Du kan nemt rengøre dine Cane-line havemøbler med en almindelig afvaskning, og du vil have smukke havemøbler mange år frem i tiden.

Cane-lines haveborde findes i mange forskellige udgaver. Sortimentet indeholder bl.a. lange borde til et udendørs festliv med plads til mange gæster eller den store familie. Du kan også vælge bordet, der passer til den danske kernefamilie, hvor I kan samles over middagen efter en travl hverdag.

Hvis du bare skal nyde en stille stund med en enkelt eller to, kan Cane-lines cafe-borde opfylde dette behov.

Cane-lines havestole gør det nemt at indrette din have, som var du i stuen. Du flytter stuens komfort ud i havens rum. Her er komforten og kvaliteten i fokus.

Cane-lines lounge serie er skabt til den danske sommer med lange lyse dage og lune nætter. Lige såvel som borde og stole, er lounge-serien lavet i vedligeholdelsesfrie materialer, der gør, at de kan stå i haven hele året. Lounge-serien indeholder bl.a. modulsofaer, der giver dig mulighed for at tilpasse sammensætningen efter dine behov og din haves form. Du kan kombinere lounge-sofaen med loungestole og fodskamler.

Cane-line har også et stort udvalg af solvogne og liggestole. Alle solvogne og liggestole er produceret i teak, flet og canetex.

Byd luksus og stuens komfort velkommen i din have.

Cane-line sortiment