Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Stole

Se vores store udvalg af havestole og campingstole

Velkommen hos Johannes Fog. Her finder du et stort udvalg af flotte kvalitetsmøbler til haven fra populære designere. Netop vores udvalg af havestole og campingstole er bredt, for at efterkomme vores kunders mange forskellige ønsker omkring design, farve, anvendelsesmuligheder og siddekomfort. Vi har valgt campingstole og havestole, der passer til det moderne udeliv, hvor produkterne både skal være praktiske, holdbare og pæne. Her på shoppen og i vores fysiske butikker finder du campingstole og havestole i plast, træ, aintwood, aluminium og Texteline fra Cane-Line, Fermob, Fiam, Lafuma, Skagerak (Trip Tap) og vores eget mærke Fog havemøbler. Se dig omkring og lad dig inspirere af det store udvalg.

Flotte havestole

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Johannes Fog vægter lækker kvalitet og et smukt design højt. Derfor vil du her på shoppen finde mange flotte havestole i klassisk og moderne design, der passer smukt ind i haven. Vi kan f.eks. tilbyde dig et stort udvalg af havestole fra danske Skagerak (Trip Trap). Her finder du et smukt skandinavisk design, der passer til det moderne haveliv. Havestolene i Teaktræ bliver kun flottere med årene, når de får noget patina. Det varme træ passer godt ind i den nordiske stil, som stadig vinder fremgang indenfor mode og design.

Praktiske campingstole

Når det praktiske element har afgørende betydning er en campingstol det oplagte valg. Campingstole kan bruges både på campingpladsen, i sommerhuset, i haven, på festivaller m.m. Vi har udvalgt et bredt sortiment af campingstole, så der er noget for enhver smag. Her på shoppen finder du både de hvide campingstole, der kan tåle alt slags vejr, samt de meget praktiske sammenklappelige stole. Med et par sammenklappelige campingstole er det nemt at have ekstra siddepladser med på ferien, stranden eller festivalen.

Stort udvalg af populære brands

Her på shoppen finder du et stort udvalg af havestole fra populære brands. Vi har især et stort udvalg af smukt dansk design i høj kvalitet. Disse er valgt med omtanke på det omskiftelige danske vejr, hvor modellerne skal være både praktiske og pæne. Selv efter mange dage udenfor. Det sørger de populære mærker Cane-Line. Skagerak (Trip Trap), Lafuma, Fiam, Fermob og vores eget mærke Fog havemøbler for.


Bredt udvalg og løbende tilbud på havestole og campingstole

Køb din nye havestol eller campingstol online her på webshoppen. Vi har et stort sortiment af moderne modeller til tagterrassen, altanen og haven. Hvis du vil være den første til at få de bedste tilbud på havestole og campingstole, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her får du tilsendt den aktuelle tilbudsavis, så snart den er trykt. Du kan også altid finde den online.

Brands

Er du på jagt efter havestole i et bestemt brand, kan de se mere her:

Cane-Line

Fatboy

Fermob

Fiam

Fog havemøbler

Lafuma

Nardi

Skagerak/Trip Trap